Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Praha 9. Je tu někdo?


KoudaK

Recommended Posts

Ahoj. Mám nabídku na 309 a je to v Praze 9. Byl by někdo ochotný na to kouknout a nafotit to? Abych tam nejel zbytečně. Pán není kamarád s posíláním fotek na mail.

Odměna jistá.  

Děkuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych se pripadne take nabidl, ale bylo by to asi na detailnejsi diskuzi a rady z Tve strany nac se zamerit, jak auto nafotit a podobne. 309 vubec neznam. Cas mam a z Prahy 9 jsem taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci tak jsem to byl okouknout. No přijel jsem na místo určení volám pánovy jako že tam jsem a jestli to nabízené auto je to co stojí před vraty odpověď jo to je ono tak si to prohlídněte případně projeďte klíče jsou v autě a pak zavolejte jestli berete nebo ne. No zůstal jsem paf , tak volám @KoudaK aby mě navedl co je nutné z jeho pohledu zkontrolovat do rozhovoru sekám nějaký fotky a najednou ze vrat vylezl takovej " špindíra " a co prej dělám a já říkám no teď jsem telefonoval s pánem a ten řekl že si to mám prohlídnout a on jo v pohodě a furt na mě něco žvaltal já měl v uchu Koudáka poslouchal jsem pokyny co mám hledat a kde a hlásil jsem mu co vidím a co jsem nahmatal na prahu a do toho tam připajdal další takovej z toho areálu o berlích a bez jedné nohy a v patách útočné hlídací psisko ( krysařík asi tak velkej že bych ho i možná rozšlápnul) a zase co je a jestli si to vezmu tak jsem jim asi po osmé vysvětloval že  " jen dělám oči " pro kamaráda který to má daleko aby to jel jen okouknout no evidentně nechápali. Po zjištění že v prahu je díra zněl do ucha jasný signál skonči to necháme to bejt. Tak jsem jim to vysvětlil že teda prohlídka skončila a že už nemáme zájem. A ten co vylez první no tak zavolejte p.xxxx že to nechcete. Tak říkám že jo že mu zavolám a odjíždím volám tomu majiteli a po xx vysvětluju že teda jsem udělal prohlídku pro kamaráda který se teda po zjištění stavu vozu nechá poroučet a že auto nechá jinému zájemci to jsem mu musel zopakovat asi 3x protože mi přišel že je celkem dost v podroušeném stavu.  Jen pro ilustraci majitel na telefon reagoval ale už při mém prvním rozhovoru na mě neudělal dojem a s to jsem Koudákovy  řekl ale že to omrknu a uvidíme Koudak hned hele jestli z toho nemáš dobrej pocit tak to zrušíme aby tě tam neklepli nebo tak něco tak jsem mu řek že pro strach mám uděláno a že to okouknu a pokud se mi něco nebude zdát tak to ukončím hned a odjedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...