Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Střešní krytina


MotoMoto

Recommended Posts

před 3 hodinami, Pacho69 napsal:

Stát nezakročí, protože to by taky po něm někdo mohl chtít, aby na to přispěl. Což se mu nehodí. Hodí se mu ale napařit někomu pokutu za nedodržení nařízení, tak se to v týhle zemi dělá...

 

Brutall: No to je podobný, proč máme filtr pevných částic. Azbest práší tak malé částice, že je vdechujeme (sliznice ani chlupy je nezachytí), ukládáme do plic a jsou 100% karcinogenní. Tyto částice se uvolňují prakticky při jakékoliv manipulaci. Nelze ale jednoznačně říct, že při jednorázové manipulaci je to riziko vysoké, každopádně rizikové to je a to nejen pro toho, kdo s tím přímo pracuje ale i pro ty, kteří se pohybují v blízkém okolí.

nejsem vědec,nejsem laborant nejsem Csc...ale když jdu přikládat do kotelny, tak ten kouř vdechuji víc než nějakej azbest, kterej je kolem nás taky dost.

@brutall proč bych to měl studovat?.... hovězí maso taky žeru i syorvé a víám jak je to škodlivé, sádlo taky...nojo on tu je net, je toho spoustu napsané a hned je to strašnej problém. Jasně vše je problém. Ale co třeba pihy?chodíš s nima k lékaři pravidelné? 

Upraveno uživatelem John_Ice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Největší sranda je, že se používaly celý azbestový obleky, např. opraváři pecí, hasiči a ja osobně jsem na jednu práci fasoval azbestový rukavice. Dneska se Azbest likviduje v ochraných oblecích a s respirátory. Myslim, že i ve F1 měli nehořlavý kukly pod přilbu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...