Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodám Peugeot 807, špatný motor, dohoda


DanaM

Recommended Posts

Prodám P807 na opravu nebo rozebrání, r.v. 2004, 2.2Hdi, plná výbava (7x kožené sedačky, alu kola bez středových krytek, zimní gumy rok staré, navigace, Klimatronic, orig. rádio a CD, telefon, roleta v kufru, zatahovací rolety na okna, sklápěcí zrcátka, minulý rok investice přes 60.000 včetně rozvodů), STK do 7.8.2019, závada motoru - prý řetízek na vačkách, už nechci dále opravovat, koupila jsem si P307sw. Auto stojí na Praze 5, nutno vidět, nabídněte cenu, dohoda.

boční.jpg

interier.jpg

sedačky 1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě vůbec nemám představu, proto jsem tam dala dohodu. Oprava by prý stála cca 50.000, na vrakáči mi nabízeli jiný motor i s prací za 30.000 a pokud má někdo vybavenou dílnu, mohl by si to opravit levněji. Vůbec nemám představu, za kolik by to mohl někdo takto koupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím mu poslat zprávu, jestli mi nějak poradí. Na ekologické likvidaci mi nabídli 10.000, a do toho se mi nechce, to mi připadá strašně málo na to, když jsem jen za displej dala na vrakáči nedávno 2.500,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tomu zrovna moc nerozumím, někdo říkal oprava cca 50.000, na vrakáči mi nabídli výměnu celého motoru za jiný i s prací za 30.000, ale já už dotoho nechci investovat, mám jiné auto a tohoto se chci zbavit. Za kolik to tak může být prodejné???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...