Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zvuk u tv v opěrkách


Sylva

Recommended Posts

Hele chlapi, jen jestli se s tím moc nes****, aby jste do toho nenavráželi prachy, jak dlouho myslíte, že to těm hadům vydrží se na to koukat?

Když jsem kupoval/konfiguroval auto, bylo mi jasný, že tohle nechci 20tis za technologii, který už v roce 2012 byla out (analogový vstupy, obrazovky s rozlišením 600*288 bodů, proprietární BT sluchátka). Koupil jsem hadům za 2 tis přehrávač, jak dlouho myslíte, že na to koukali? cca od 3 let o to naprosto ztratili zájem, jeden i druhej. V dnešní době vůbec. Tak jen aby jste do toho nenasypali zbytečně peníze, těch není s dětma nikdy dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jasně, ale k tomu musíš vyřešit napájení pro převodnník, pro chromecast, ono se to sejde. Že by sis nosil chromecast domů, to možná do prvního zapomenutí. Prostě tak to je, dokud si to nenosí děti sami, ale nosíš jim to ty, je lepší, když je to trvale v autě, ale i tam ro prostě musí někde ležet a celé to není moc dobře vyřešené, prostě to tam překáží (kabely). S chromecastem máš spojený wifi, takže budeš dělat hotspot, asi to nebudeš přehazovat z jednoho hotspotu (mobil) do druhýho doma, občas se chromecast po zapnutí nepřipojí, není tak úplně přizpůsoben na tento režim provozu, i když se stále vylepšuje a na doma je super. Uvidíš no, ze zkušenosti vím, že kdybych měl pokaždé strávit půl hodiny rozchozením videa v autě, velmi brzy bych to vzdal. To jsem jim prsknul do ruky tablet, ve kterém bylo nahrané potřebné (dnes je to stařeček, furt ale funguje, synátor na něj naportoval android 7, používám ho na chalupě, jako panel pro ovládání topení androidí aplikací nebo jako zdroj právě pro chromecast). O auto se dnes už nestarám, jediné co jim dávám k dispozici je USB A 2x5V :D a datový tarif. Pro jistotu mám v autě kabel mikroUSB a USB-C. 

Upraveno uživatelem Pacho69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Mám dotaz. Kamarád dovezl 5008 a je tam stejná přístrojovka jako je na fotce v příspěvku na začátku. Bohužel se nám nepodařilo rozchodit DVD připojené do cinch mezi sedadly. Navolit AV1, nebo AV2 jde, ale obrazovky se nerozsvítí. Nesvítí (pokud má) podsvícení tlačítek u obrazovek, nic. Někde jsem tu četl, že musí být dálkový na zapnutí. Tohle samostatn ě u obrazovky zapnout nejde, jedině s DO? Děkuji Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...