Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Elektrikář Praha


Guest StibTo

Recommended Posts

@StibTo nesmis si plest krabice se strevama :D. Resim to same, co ty, nastesti uz taky v medi, ted naposled jsem v lustru mel dva cerne kabely a jeden hnedej :D. Taky jsem dva cerne napojil pod jeden kontakt, jak radi @minimaxa

Jsem rad, ze se nasel ten alkac @Klemoň tak mu nezapomen sehnat basicku Plznicky :D, at ti pri tom prepojovani neuschne :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jen dva komentáře :

@StibTo - nemáš zač.  Vydatně jsi napomáhal :super

@Pepito - Já vlastně nejsem elektrikář. Původně jsem vyučený slaboproudař se zaměřením pro spojovací sítě a zařízení a přes 25 let to již nedělám. No ale prohodit zásuvku nebo přepojit vypinač od lustru ještě zvládnu :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Přiživím se na již založeném vlákně, sháním elektro revizáka z Prahy s opravdovým razítkem.  

Dcera pořídila byteček 2+KK na Ládví v paneláku ze sedmdesátých let. Elektrika je v hliníku, takže ji komplet celou předělám. V tom problém nemám (elektrikou se neživím, padesátku mám už snad 25 let propadlou, ale pořád nemám problém poskládat rozvody do 400V). Jen potřebuji na závěr někoho, kdo mi to zreviduje. Bohužel táta to už udělat nemůže - je to sice starej revizák, ale už má 82 let a před sedmi lety toho nechal.

Představa je taková, že bychom se tam sešli ještě před samotným drátováním a případně by mi zkorigoval mé nápady jak to všechno provést a natahat. A až bude hotovo tak to všechno poměřil a orazítkoval.

Nyní ještě čekám na plány stávajících rozvodů - znám paneláky tady ve Strakonicích, ale tento dělali soudruzi z jiné konstrukční kanceláře (a betonárky) a rád bych se chytil stávajících prostupů v panelech. Časově bych to rád dal kompletně do konce září, ale bude tam ještě hrát podstatnou roli jak se podaří doladit další řemesla (když už se do toho bude vrtat, tak byt projde kompletní rekonstrukcí).

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...