Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nápad změny ad Volby do Vedení klubu-Důležité!!!


Pe.Tr

Recommended Posts

před 1 hodinou, Pe.Tr napsal:

Scratchi ty prvne vytahnes jak baba praveke sjačky a pak lajkujes koment a pritakavas ze to sem nepatri....

Ve volbach sem ti hlas dal, ted uz bych to neudelal.

ano, uznávám, že se to zvrhlo a že to sem nepatří. S tím hlasem jsi mě překvapil, od tebe jsem ho nečekal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Vvitty napsal:

Opravdu je nutné tohle všechno patlat veřejně na fóru ? To si nemůžete dát sraz za kempem Brodský a tam si to stručně vyříkat ? Jako lákadlo pro někoho kdo chce pro klub něco dělat to fakt nefunguje.

Musím jen souhlasit, tedy jestli mohu :-) Dříve se to všechno řešilo na osobních schůzkách, popřípadě po telefonech a ne veřejně v diskusi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a já si zase třeba myslím, že z historie se člověk musí poučit, jinak bude opakovat stejné chyby znova. Já se třeba poučil a do vedení už kandidovat nebudu. Nebylo to pro mě to pravé a já pro to nebyl ten pravý (byť evidování platících řádů, tisk a distribuce kartiček mi šly, jen "menežovat" diplomaticky ty blbé pindy okolo toho už poněkud méně). Tady ta záležitost se @Scratch je evidentně nedořešená, každá strana má svoji pravdu. A pokaždé, když se to otevře skončí to jen házením špíny. Pokud někdo uvažuje o tom do toho (vedení) jít dle mého názoru by si naopak MĚL takovéto vlákno pročíst, aby ho pak nic nepřekvapilo :)  (tedy pokud v daný moment v životě má vůbec ještě nějaké iluze o vztazích mezi lidmi a jednání s lidmi...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Charlie 1 napsal:

Když jsem přispíval nikdy jsem toho moc nevycerpal,spis jsem to bral jako podporu klubu,kde byly cenné informace ohledně servisu aut,ted už sem moc lidi technický info moc nepřispívá je tu víc uživatelů....je to tu spis pokec...

Technické rady a pomoc je důvod proč klub podporuji i já, a už jsem to zmiňoval dříve, že bych byl rád, kdyby tenhle důvod pro nové uživatele zůstal relevantní. Důvodů proč tu tolik lidí nepříspívá v těchto tématech je víc. Například mnozí uživatelé, kteří mají technickou zdatnost z klubu odešli a například pro mě největší studnicí byly příspěvky od @Ferry , který tu nějakou dobu aktivní nebyl a nyní naštěstí pro lidi jako já opět je. Auta jsou složitější a míň lidí si je opravuje samo. A další důvody. 

 

Já jsem pro řešení veřejně, lepší než pomlouvání za rohem a vytahování nějakých problémů, kterým nikdo nerozumí. 

Já například jsem velmi rád a hodně oceňuji, jak transparentně se vyřešila situace s Pe.Trem. A kdyby se to řešilo někde za zavřenými dveřmi, tak by to sice možná nebylo tak nepříjemné pro zúčastněné, ale oproti současné situaci bychom se spíš plácali v nějaké nejistotě. A já to beru jako důkaz toho, že klub funguje správně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať je kdo chce jakej chce... doba je jiná..., lidi se měněj... nevím... možná, že by to tentokrát vzal Jirka za správnej konec...? V duchu si říkam..... když někdo něco posere, proč to má za něj po vyhazovu nebo odstoupení z funkce žehlit a z těch s.... tahat někdo jinej... ať si to ten někdo vyžere celý...

dyť je to kolem nás dnes a denně.... ten dostane funkci.., podělá to a odstoupí... hahá jak jednoduchý, že....? :blicismajlik

já sem taky kolikrát šlápla vedle a byla sem vděčná za druhou šanci....

dosud se tu veřejně ozvaly dva hlasy a to Franta a Scratch.... lidi ve vedení chceme aspoň 4.... :) tak si spíš řikám, který dva dobrovolníci se k těm dvoum přidají...? Zatím nemám pocit, že by sme si mohli vybírat....

MJ dělá zodpovědně kartičky..., PeTr hledá partnery..., ChouLu má bordel v eshopu :D ... Schreek to pěkně celý hlídá ... (omlouvám se, že nejmenuju všechny ostatní a adminy....) kdyby to bylo na mě, tak nic neměním.., jenže kluci už si chtěj odpočinout... (aspoň na jedno funkční období..., že jo..? ;) ) a někdo to dělat musí...

Návrh na změnu bohužel nemám :( , ale fakt už se nehádejte... všem de přeci o stejnou loď, která má zůstat na hladině a nejít ke dnu... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co od skupinových voleb očekáváme? Zapojení více lidí protože vědí s kým budou? Že si jeden tahoun na sebe naváže lidi se kterými se mu bude dobře spolupracovat? Jednodušší  a ochotnější spolupráce lidí kteří se rozhodnou pro jeden tým?

Jednotlivci - mnohem větší zodpovědnost když už se přihlásím sám za sebe. Nutnost se přizpůsobit. Konfrontace různých názorů. Jednodušší zapojení  nováčků.

Ze skupin mám obavy, aby to nedošlo k variantě teď vládne ČSSD, teď ANO,  teď ODS..... aby se neztratila návaznost vedení a nedělali se naschvály - teď jsme u moci my a uděláme to naruby. (napadá mě situace kdy se málem rozpadl klub na dvě větve)

Pokud si utvoří skupina vlákno kde budou propagovat společný postup a priority tak to mi nevadí.

Teď mě napadla jedna velká výhoda pro skupiny v rozvržení jednotlivých funkcí už před volbami. To znamená že do vedení nezvolíme třeba 5 lidí kteří chtějí dělat IT techniku, nebo 5 kartičkářů.

V čem vidíte hlavní výhody či nevýhody? Hlavně vy co jste ve vedení už byly a víte jak to funguje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se prali? Ještě se perou...?! Aha, tak já počkám. Dodělejte si, co potřebujete, já v klidu počkám. Na věcnou diskuzi je vždycky času dost... Chjo. A dejte mi černej puntík za :xvul Tečka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já už jsem v tomto vláknu asi svůj postoj vyjádřil dost jasně.

Ale když bude @Weri 605 dělat mluvku / mluvčí , tak já se klidně přihlasím jako skrytá pomoc vedení. Tj nemusím být na očích , ale nějakou činnost bych snad zvládnul.

Úplně nejlepší by bylo , kdyby bylo vedení a já byl jen pomocná ruka : přidrž, podej, zadej, předej, dojeď a podobně. S tím asi nemám problém a vcelku mi asi nevadí ani pod kým. Zatím jsem na úplného vola v klubu nenarazil  :mad:

No ale všechno je jednou poprvé  a třeba narazím. :D    A proč nechci přímo do vedení ?  To už mám párkrát za sebou (myslím tím nějaká vedoucí funkce a to co jsem si už přečetl je přesně to co mne odrazuje).

A navíc nejsem průbojný typ na otvírání nových dveří . . . :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na klubu by to snad nemělo být o partičkování alá politické strany. Tady bychom měli být všichni kamarádi a ne soupeři. Navíc jsou to funkce pro ujídání volného času, bez finančních nároků.

Stejně bude problém, jako vždycky, že bude málo kandidátek ... ale třeba se pletu a objeví se nová krev. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr jaké partičkování ??? Já nick espero vidím poprvé :)   A jak jsem psal , jsem ochoten pomoci vlastně téměř komukoli  :myslim   Takže doufám že to nebyla jedová slina :roker   Asi jsem to jen špatně pochopil že ?  :cool:  :mrk  :P

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, mně to přijde, že Pe.Tr chtěl možná naznačit, že ta jeho myšlenka v praxi vlastně zčásti už funguje (začíná fungovat), když tu či onde někdo prohlásí (naznačí), že by tomu či onomu, resp. té či oné, v činnosti pomohl/-a. To už není úplně daleko k dohodě typu "půjdem do toho spolu" a představit se jako "partička", která je připravena společně (i kdyby jen jeden pro druhého v rámci vedení) něco udělat...

...no a to jsme u toho, co tu už v několika komentářích zaznělo, totiž že patrně není nutné měnit stanovy jen kvůli tomu, aby kandidovat mohla "skupina/partička" jako celek (a třebas i neúplný), když by jim to pomohlo podpořit tu vnitřní odvahu "do toho jít" ;) Stačilo by napsat do kandidátky, že "rád/-a bych ve spolupráci s kandidáty X, Y pro klub a jeho členy udělal/-a to, to a to a chtěl/-a se zasadit o to, aby se nedě(la)lo to, to a to". No a člen, který je tu 2-3 roky si to jistě bude umět (pokud bude chtít) dát dohromady a podle toho také volit... :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady zaznel pekny nazor, ale dal bych ho do jednotlivcu. Vyspecifikovat posty, tj. predseda (agenda), tajemnik (agenda), kartickar (agenda), koordinator (agenda), marketing (agenda), eshop (agenda).

a k tem by se mohli hlasit jednotlivy kandidujici: treba Schreek by kandidoval na predsedu, tajemnika a treba kartickare, a ChouLu treba by kandidoval jen na eshop, Weri treba na srazoveho koordinatora a eshop a kartickare....... Tim by teoreticky mohli byt zvoleni ti, kteri se uchazeji o urcite posty......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co kdyz se nikdo neprihlasi na nejakej ten nezajimavej post, jako treba na predsedu?

... abyste si z tech voleb neudelali moloch vyzadujici tri stranky popisu co a jak ktery pulka lidi nepochopi a ve finale pocet kandidatu nenaplni ani minimalni potrebny pocet kusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...