Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké alu kola+ pneu


brixtr

Recommended Posts

Je to trochu mimo téma, ale já na 307ce mám na leto 205/50 r17 a na zimu asi 205/55 r16, všici tady na klubu píšou že 307 je na 17kách moc tvrdá atd., ale mě se teda vůbec nezdá, nebo aspoň, když dám zimáky, tak až takové rozdíl nepociťuju, spíš se mě zdá, že to na ťech zimákách víc plave, ale to je asi taky pneumatikou, než rozměrem, takže tak, čus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brixtr  :D   pokud není poškozený ráfek nebo pneumatika tak není důvod návštěvy servisu a to tedy znamená, že si nikdo nemastí kapsy. Myslím si, že touto nemístnou větou "Mastí si kapsy" si naštval všechny co opravují auta a  pneumatiky.  To poškozené kolo a případně i něco jiného žádný mechanik neudělal. Ten si jen vydělává na chleba tím, že opravuje to co jiní rozbijí. 

Jo ještě něco. Kup si co chceš je to tvé auto, tvé pohodlí, tvé peníze.  :xvul      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano koupím si co chci já ale tom tohle není.

Špatně si to pochopil!!! Napsal si že  Nízká guma a díra v silnici je jasné nebezpečí(nebo tak nějak) a s tím souhlasím. A jelikož normální člověk si doma na koleni disk a pneu neopraví musí s tím do servisu, v tu chvíli si servis namastí kapsu na hlouposti člověka který si to pořídil. Neměla to být urážka to opravdu ne, ale jak píšu:  špatně sis to vyložil možná tím že jsi vztahovačný a možná tím že jsem to mohl napsat trochu jinak to už je věc jiná.

Já jsem rád za každou radu ohledně této věci a proto jsem tohle vlákno i založil tak si myslím že tvá poslední věta nemusela být i když je pravdivá :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ber to tak, že za krásu se platí.. čím větší kola tam dáš oproti originálu, tím víc budeš trpět ty, podvozek a celé auto, pokud je to ale dělané s rozmyslem tak 1" navíc není ničím hrozným, profil 45 je na našich cestách ještě docela přijatelný a pokud vymeteš díru či jinou záležitost po cestě, no tak musíš počítat s tím, že se to kolům moc líbit nebude.. zase na druhou stranu, menší  díry (rozměrem, né hloubkou) 225/45 gumou přejedeš líp jak např. 195/65 a to, že to bude jinak sedět psát snad ani nemusim.. jak psal JVT, je to tvoje auto, tvoje zodpovědnost a tvoje peníze.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brixtr  Co mi dost zásadně vadí je ten tvůj pohled na to, že si "servis namastí kapsu". V dnešní době, v situaci kdy je servisů plno, si nikdo kapsy nemastí. (nechytejte mne nikdo na nějaké špatné zkušenosti) Konkurence je velká a ještě se dnes do této práce moc šikovných lidí nehrne. Kdysi dávno chtěl být automechanikem každý šikovný kluk. Byl výběr a do učení šel ten nejlepší. Dnes najít šikovného mladého kluka, který má zájem o tuto práci je skoro zázrak. Staří dobří mechanici si už kapsy dávno nemastí. Ono to dnes v tomto oboru moc nejde. I tady v klubu jsou snahy o opravu nejraději svépomocí nebo případně s vlastním dodáním náhradního dílu do servisu od nejlevnějšího dodavatele. Jak se již dlouho říká, autům rozumí každý.               

Dál bych už o tom maštění kapes nejraději nic nepsal.       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...