Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

desátý rok po sobě jsem přispěl klubu penězi a nelituji jich...


Pe.Tr

Recommended Posts

já budu mít za chvíli výročí 12 let na klubu. Poprvé jsem se zde registroval kvůli radám ohledně mého prvního vozu Peugeotu 605 SV24 (odtud má přezdívka). 

občas jsem se zúčastnil jen mini srazů, ale díky PeTrovi jsem začal aktivněji jezdit na srazy od výročního srazu na Kokoříně. 

klub mi dal spousty známých a kamarádů a vždy se na sraz moc těšíme. Ať už kvůli lidem nebo tomu, že značku Peugeot mám moc rád!

bohužel poslední dobou mě to tu občas tolik nebaví... Lidé jsou různí a některé dohady mi vadí... Ale musím smeknout před vedením klubu. A jen doufám, že po volbách bude klub v dobrých rukách. Laťku nastavilo současné vedení dost vysoko! 

p.s.: už se těším na Legendy! :D :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koncem dubna se mi překlopí 9 let, co tu jsem s vámi a vy se mnou. V dobrém i zlém. Tak už to bývá. No, zlém, to by bylo přehnané. Ale vždycky se tu a tam něco tak úplně nepovede, něco se i vysloveně vykaká... Ale o tom jsem psát nechtěl. Přišel jsem pro rady a kontakty na lidi, co mu budou moci pomoci radou či rukou, až bude potřeba. To se určitě dařilo a kontinuálně daří. Asi po roce jsem jel na první sraz - Kokořín, tehdy tam byl s námi v chatce i starší manželský pár z Polska (Opole myslím). 

Klub mi ale dal hlavně dobré a blízké kamarády - opravdové přátele, ale i kupu "známých", se kterými si třeba nejsme tak často tak blízko. Vždy jsem ale rád, když vás vidím, pokecáme, popijeme, pojezdíme (no, asi ve vhodnějším pořadí). Celkově jsme tu prima parta, i když občas něco zaskřípe. Je fajn jezdit na srazy, potkávat známé i nové lidi, nová místa a naši zem. (Kua! Jak mě kaká, že jsem nemohl na sraz do Mohlenice, na Bouzov!) Být součástí téhle klubové party mi dalo i možnost pomoci, i když ne mnoho a spíše individuálně. A ten čas, který to tu či onde trochu nebo trochu víc stálo, ten stál taky za to. Kdo nic nedá, nic nedostane. Ale není to o tom, "něco (jen) za něco", ale taková ta přirozená symbióza. A to prostředí pro ni vytváří klub i fórum pospolu. Doufám, že to tak ještě dlouho bude ;):papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 4. 2018 at 0:08, Scratch napsal:

Jednak me mrzi, ze od soboty tu neni dalsi prispevek a je tu ticho po pesine

Tak úvodem obecná reakce, ke které mne motivoval Scratch -   Prostě není v mých silách kontrolovat všechna nová temata na tomto foru :mad:

Reaguji tedy až dnes. Těch pár lidí, co mělo možnost se se mnou setkat už ví, že když se rozjedu, tak hubu nezavřu . . .  :cool:  Naštěstí píši stylem až ho najdu, tak ho praštím a polovinu myšlenek zapomenu dřív než je dopíši. :D

Takže k tématu :

Co mi forum vzalo - spoustu času u PC, který jsem mohl strávit koukáním na porno (vtip) Jinak asi nic.

Co mi forum dalo - To je těžká odpověď. Vlastně jsem Vás objevil, protože jsem hledal nějakou informaci a napadlo mne hledat nějaký Peugeot klub. Jak asi víte a bylo i výše napsáno, dnešní doba je doba internetu a tak nebyl problém i pro mne, pro starou školu, jich pár najít. Ale když jsem si je tak zběžně prohlédl, tak zjistíte, že někde si jen dokazují, jak je kdo dobrý, popřípadě je to skupina postpubertálních floutků kteří nedělají ani to . . .  zde jsem našel informaci, kterou jsem potřeboval a "řádně" prodiskutovanou.

Pochopil jsem, že zde se i něco dovím, když budu potřebovat a začal toto forum okukovat a po chvíli i občas něco komentovat tuším, že poprvé někdy v září 2016. Takže jsem stále ještě nováček.

Ale zpět k tematu. Tento klub mi i za tu krátkou chvilku ukázal a potvrdil , že  " lidé jsou různé " a tak je tu opravdu jen pár těch co nemusím a pak zbytek těch normálních, kteří mají maximálně "své dny" (ale kdo je nemá) :mrk  Kdyby ten zbytek nebyl normální, asi bych se nevypravil na svůj první sraz. Tady se bohužel ukázalo, to čeho jsem se bál nejvíce - že lidi se tu znají a také tak spolu komunikují a tvoří skupiny ve kterých se spolu baví. Vlastně díky náhodě , kdy jsem nabídl pomoc @radim.1008 s navigací / doprovodem po Praze jsem měl s kým sedět u stolu a zjistit, že s někým mluvit mohu. (byl to vánoční tj jednovečerní sraz) To mne ale nakoplo a tak jsem vyrazil na další sraz do Orlických hor - další , jednodenní oťukávání. A zase pár dalších nových tváří a konstatování, že to asi půjde.

No a pak náhle zjistíte, že máte desítky lidí, se kterými se na foru popichujete, cca dvacítku lidí na které se při srazu opravdu těšíte a pak cca desítku lidí na kterou se s klidným svědomím obrátíte, když máte opravdu problém a na závěr pár "ožralů", kterým stojíte za to aby vás vytáhli z domu a vy si mohl ulevit i opravdu soukromé věci.  (Neboj @Weri 605 , tebe mezi ožraly nepočítám, ale vděčný ti jsem, ty víš zač a moje dcera také) :super          A to vše cca za rok a půl . . . :potlesk

Co pro mne z toho vyplývá ???   Že bych byl moc nerad , aby toto forum zaniklo jen kvůli tomu, že lidi jsou líní něco udělat a litují těch "tří krabiček" ročně, které jinak prohulí za 3 dni.  Poznámka nejsem kuřák, a ty 3 stovky co stojí "podpora" klubu utratím za jeden večer s těmi ožraly :roker      Mělo by se mnohem více lidí zamyslet nad tím, že když půjdou do kina, tak tam nechají více peněz a tolik jako tento klub jim to nedá :papa

Asi je to celé tak trochu zmateně napsané, ale já vás varoval  . . .  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja taky nevím co napsat,vše bylo napsáno. . . v podstatě tady už tolik nepíšu a dělím svůj čas i na další zájmy,hlavně poslední dobou.TOP je akvaristika a začíná moto/skútr sezóna,brouzdám jako budoucí majitel Dustra po daciaklubu.Když kouknu do profilu,tak tenkrát se psal 8. říjen 2009  kdy jsem se rozhodl registrovat,koupil jsem 307 Break 1.6.16V a ja hledal nějaké informace co a jak.Jsem tady docela dlouho a byla doba,kdy bych za club i dýchal (do voleb jsem nešel-myslím,že na to nemám-jsou tady kompetentnější  - teď už na to nemám ani čas). Chtěl jsem nějak pomoct a chtěl třeba k moderátorům-to bylo pár lidem proti srsti.(důvod byl kauza změna nicku)

Bylo tady pár konfliktů,byl jsem Radkem ohodnocen  2 trestnými body(i když jsem nějak nepobral proč-ale to už je jedno),ale stejně to mám tady rád.

Poznal jsem nové lidi,hodně členů mi zde pomohlo-po telefonu,nebo nějak jinak a nemuselo to být zrovna něco s autem(řešil jsem tady různé věci,něco jsem tady prodal,něco koupil).Hodně lidem jsem pomohl ja,docela často jsem měl nějaké dotazy přes SZ.Nebudu jmenovat aby se někdo neurazil,ale poznal jsem tady skvělé a ochotné lidi,který když můžou pomůžou.

Byl jsem i na pár srazech a bylo to super,teď(poslední rok) když nastoupila manželka do práce tak je to jiné a musíme počítat dovolenou i na různé ředitelské volna,svátky a jiné volné dny ve škole,školce-tak na srazy nejezdíme :( .Dokonce tenhle rok bude celozávodní dovolená,tak taky nečerpáme dovču kdy chceme ale kdy chce fabrika-kdy musíme. Škoda těch @MilanF1 minisrazů-když jsem kupoval Forzu,tak jsem myslel,jak se bude super jezdit na tyhle srazy Forzou.Bohužel už takové srazy už nejsou a to ne jenom od Milana :( .

Co mi club vzal? Čas :P ale to mi bere teď i akvaristika,daciaklub a Forza taky :P.

Peugeota už nemám :( a občas tady nakouknu stejně-no občas každý den. :P

Poslední rok,rok a půl mi přijde,že to tady upadá-docela by mě zajímala statistika členů případně návštěvnosti stránek.

Když mi loni končilo členství,tak jsem zvažoval jestli zaplatit-nakonec jsem se rozhodl po termínu a bylo to za 400,- :P -zaplatil jsem . . . ne proto,že máme slevy v AK(stejně nakupuji u badisaka) ale proto,že to mám tady rád a že stojí za to podpořit tenhle skvělý klub.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj první sraz bylo Zimní klouzání v Hojsově stráži v únoru 2008, registroval jsem cca pár měsíců před tím, takže už tu kroutím také pěkných deset let. A musím říct, nuda to rozhodně nebyla! Když jsem mezi Vás přišel, hrozně jsem všem záviděl. Bylo tu několik super part, do kterých když se člověk přimíchal, tak bylo o zábavu postaráno... Z hlavy Bohouš a spol, o pár let později Lopaty. A kde jsou dnes, vše se rozpadlo, každý si šel za svým, řada z nich už ani Peugeoty nemá.... Tyhle matadoři už tu nejsou a noví se už moc nevidí... 

Ani nevím jak se to stalo, ale od roku 2011 působím ve vedení klubu a od roku 2013 dokonce jako jeho předseda, ikdyž si tak vůbec nepřipadám. Byla to hodně bouřlivá léta, klub si prošel těžkými chvílemi, rozpadem na českou a slovenskou část, přechodem na nový systém fora a všechno tohle ve spojení s ubíhajícím časem, nárůstem sociálních sítí a vůbec zpohodlněním lidí zapříčiňuje postupné utichání tohoto fóra. Statistiky nám říkají o rostoucí návštěvnosti, neustálém nárůstu registrací, ale lidé si tu už nepovídají. Máme 1000 čtenářů na jednoho pisatele! A proto mi přijde, že to tu nějak končí. Ano stále se najde nás pár, kteří tohle forum budou stále vyhledávat a kteří budou jezdit na srazy. Jen je nás čím dál tím méně a to je smutné... 

Klubu jsem dal, co jsem mohl. Uspořádal jsem řadu srazů a ve výsledku jsem se ho snažil vést, jak jsem uměl, ikdyž sem ze začátku vlastně neuměl vůbec nic :D Ale už cca rok na sobě pozoruji, že nové nápady už nepřichází a de facto jen klub udržujeme v chodu. Proto mám pocit, že musím svou pozici uvolnit někomu s čistou hlavou, někomu s novými nápady, někomu, kdo přijde na to, co jsme přehlédli a podaří se mu obnovit slávu tohoto klubu.

Klub mi toho dal hrozně moc, řadu přátel, zážitků na které se už nikdy nezapomene a ta spousta míst kam jsem se s klubem podíval...

A co mi vzal? Hlavně iluze o lidech, bohužel.... Čas nepočítám, toho bylo hodně, ale byl dobře využitý... 

Rozhodně s klubem nekončím, chci pomáhat dál, možná zas udělat nějaké srazy, být po ruce novému vedení než se rozkouká, prostě chci tubýt s Vámi dál, protože je tu spousta lidí, které vždycky rád znovu uvidím... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V klubu jsem od 14.4.2005, takže vlastně skoro 13 let :-) a první sraz byl o pár měsíců později, kdy Medved rozesílal pozvánky na Džbán.

Poznal jsem spoustu lidí: Mašinka, Michal Oberstein, Řebík, Kurt, Oddie, Dave_k, Jezkovi.voci, Medvěd, John, Renek, Vector, Trundik, Radek v, Vvitty, Scratch, mk405, Netopýrka, Neon, Pe.Tr, Aka, OK406, Ferry, Voštík, Miras cc, Paul - Jane, Peavey, Driver, Péťa, Garfield, Kirra, Minimaxa, Dundee, Béďa, Aluška, PetaV, Radka S, Marcel 505, Ventil, Vertex, Bohumil, Veverka, Radek Hurvajz, Devil Nighs, Bohouš, Hics, jiri.wolf, dzanu, destiny, ... a tak bych mohl pokračovat dále.

Musím říct, že jsem si prakticky prošel celým klubem, staral se o hlavní stránku, dělal admina fóra a v neposlední řadě i několik let ve vedení clubu. Uspořádal jsem 18. sraz Peugeot Clubu - Višňová u Křivoklátu a v té době to byl jeden z největších od začátku clubu :-)

Když si zavzpomínám na původní členy P-C, už jich tu je opravdu pár, co navštěvuje toto fórum.

Práce to byla náročná časově i finančně, ale nelituji, byla to zkušenost do života ;) V současné době už jsem jen pasivní uživatel.

Ale pokrok a hlavně technologie nezastavíme, takže uvidíme co bude za pár let a kam se P-C posune …

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...