bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 23. březen 2018 Dobrý večer, chci se zeptat, proč se po přihlášení nemiohu dostat do sekce inzeráty, prodej auta, abych mohl dát inzerát. Díky Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
HonzaZ 205 Nahlásit příspěvek Odesláno 23. březen 2018 Dobrý večer, bohužel to pravidla inzerce nedovolují. Nemáte potřebný počet příspěvků viz. pravidla inzerce. 3 Péťa, Pe.Tr a MilanF1 ohodnotil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 23. březen 2018 (upraveno) no dobrá, delší dobu jsem tu nebyl, ale jinak jsem příspěvky měl. Moje chyba.... Hold musím nabízet xxxxxx jinam. ASle díky Upraveno 24. březen 2018 uživatelem Péťa Odstranil jsem inzerci. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Péťa 4 241 Nahlásit příspěvek Odesláno 24. březen 2018 (upraveno) @bigosak To mi není jasné. Jsi registrován od 15.1.2017. Pokud jsi měl napsané příspěvky, které se Ti ztratily, tak je něco na fóru špatně. Ale rozhodně jsi první, kdo by si na něco takového stěžoval. Pokud jsi měl i registraci na jiný nick, tak je chyba u Tebe. Rozhodně si prostuduj pravidla:registraceinzerce EDIT: Nejsi to ty? https://www.peugeot-club.com/profile/3813-bigos/ Upraveno 24. březen 2018 uživatelem Péťa Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. březen 2018 (upraveno) Ano jsem to já. Ale příspěvků to ukazuje více než 50. Tkže proto jsem hodil ten dotaz. Upraveno 26. březen 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
TomasARN 343 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. březen 2018 Ked si to ty, tak daj inzerat z toho uctu. Tento ucet bigosak nema dostatocny pocet prispevkov. 2 Péťa a brixtr ohodnotil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
brixtr 670 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. březen 2018 Sice ale Mě by vcelku zajímalo z jakého důvodu sis udělal druhý účet když už si tu jednou registrovaný... Ale to je na moderátorech Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Péťa 4 241 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. březen 2018 Ne, ne - to je na adminech. Na tohle nemáme nastavena oprávnění. Ale mě teda taky fascinuje. Nejen, že si zaregistruje druhý účet, ale ještě se cítí poškozený tím, že nemůže inzerovat svoji pixlu a po vysvětlení proč se diví dál 2 brixtr a Laďa ohodnotil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. březen 2018 Konec diskuze byl jsem registrovaný již dříve, pak mi nešlo přihlášení a dostaljsem info, že se musím přihlásit e-mailem a to ke všemu stejným heslem. To jsem udělal, ale že vznikly dva účtzy... to nevím. Takže si pixlu dám jinam Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Radek Hurvajz 2 007 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. březen 2018 Mel jsi se prihlasit, ne znovu registrovat! To je sakra rozdil. Popros Admina (Schreek) aby ti ty ucty sloucil. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
ChouLu 671 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. březen 2018 Sloučeno do profilu Bigosak 2 Péťa a OK406 ohodnotil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2018 Pánové děkuji tak kouknu jak dát inzerát. Nová 308 už je vgaráži a pixla zatím před barákem Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
bigosak 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 11. duben 2018 tak teda děkuji "ChouLu" Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky