Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grafická karta


Charlie 607

Recommended Posts

Ahoj, mám PC Fujitsu Esprimo E3521 a rád bych v tom rozchodil nějaké hry. Konkrétně Euro Truck Simulátor 2, který mi sice funguje ale pouze na nízké detaily a pak Farming Simulator 2017 který požaduje 1GB grafickou kartu. Teď je v tom  Intel[emoji768] Graphics Media Accelerator 4500 a rád bych do toho přidal nějakou lepší grafiku která hry zvládne.

 

Akorát se v tom moc nevyznám a nevím co koupit aby to bylo finančně zajímavé v poměru cena/výkon/ostatní komponenty PC přïpadně jestli to má vůbec smysl do tohoto PC přidávat.

 

 

 

     

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Tak jestli je to tohle tak na herní grafiku zapomeň. Nejen že by se do skříně nevešla, ale ani finančně by to nemělo smysl (cena grafiky 5000+). Moje doporučení: postavit si, nebo nech si postavit PC do běžné skříně podle vlastních požadavků a finančních možností. Pokud by jsi potřeboval nějak pomoct, ozvi se, PC stavím už 15 let, něco by jsme vymysleli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Navážu na toto téma, ať zbytečně nezakládám nové.

Přivez sem klukovi domu z práce počítač na nějaký to školní office, žádný dělo, klasický kancelářský PC  ( je mu 12 let, šestá třída..to to letí...no) a chtěl bych tam dát nějakou (rozumněj lepší než integrovanou) grafiku. Než se s tím trošku naučí a pak mu pořídím něco pořádnýho, tak za rok dva. Nehraje řádný super hry, samý starý (mafia 2 třeba), který na nejhorší rozlišení i běží. Ale chtěl bych to trošku šoupnout, no...

Já tomu totiž nerozumím, od kolegy z práce sem dostal grafiku, která se mu doma válela, ale ta tam nepasuje. Bedna je low profil, ale když se sundá z tý grafiky ta plechová destička, tak ji fyzicky do kompu dostanu, jenže nepasuje do slotu. Je tam tenhle slot:

IMG-20221021-WA0009.thumb.jpeg.206f6c1c98e3b0ca32d1df5ba555cbca.jpeg

zkuste mi, kluci, poradit nějakou rozumnou kartu (bazarovku klidně), co trochu pomůže. Nebo jestli se vám nějaká doma neválí nevyužitá...?

A nebo je to celý hovadina, o co se tady snažim?

dík

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PCi EX16x slot tam máš hned pod chladičem procesoru, takže by tam současná karta jít měla. Pochybuju že by ti dal nějakou do starého AGP slotu.

Kdyžtak dej sem foto ty karty, pokud ma štítek tak i ten.

Ten plech se dá vyměnit

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurvajz mne predbehl :D, ale mel jsem napsany v podstate to same: "A ta grafika vypada jak - tu cos dostal. Protoze podle mne je v tom kompu ten slot PCIex 16x a pravdepodobne v revizi 1.0 mozna 2.0. Podle mne uz ldouho se delaji grafiky PCIex a predpokladam, ze ti nedal ani takovou co vyzaduje revizi slotu 3.0 a snad ani AGP, ktera by ti tam moc nepomohla. " 

 

Takze sup foto slotu te karty pripadne celou kartu ;)

Upraveno uživatelem HonzaC2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako když koupiš novou do 2000,- bude to stejný jak ta bazarovka, takže bude to takhle dostačující, pokud by jsi chtěl jít do nějakých vyšších výkonů tak bych to viděl tak že by chtěl vyměnit i procesor a to už jsme někde kde být asi nechceš.

Takže jako vylepšení ta bazarovka stačí, asi se dá najít i lepší, ale bude za vic peněz a zazrak nečekej

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...