Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lišta na zadním nárazníku


vitaj

Recommended Posts

Ten černej plast se odjišťuje z druhý strany nárazníku , takže ho musíš sundat . Když už bude sundanej , tak je zbytečný ten plast vyndávat , rovnou vyvrtej díry na senzory - zezadu nárazníku je naznačený umístění origo parkovacích senzorů , tak je vyvrtej ve středu toho značení (neorigo jsou menší)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zespodu nárazníku jsou dva šrouby na 10 klíč a asi 4 zacvakávací černý plastový hříbky (ty drží zadní část plastovýho nadkolí k nárazníku) . Zadní nadkolí není nutný vyndávat , ale když ho vyndáš , budeš mít víc místa a míň odřený ruce :D (drží ho po obvodu pár plastovech hříbků) . Na levý straně odpojíš konektor k zadnímu nárazníku (jestli tam je) . Vyndáš světla a opatrně zatáhneš za nárazník u spoje s blatníkem (drží to tam asi 3 zobáčky a někdy je potřeba větší síla) Pod světlama uvidíš zobáčky , který drží nárazník u kastle , ty odmáčkneš a nárazník je dole . Je lepší to dělat v teple kvůli křehkým plastům a ve dvou , aby ti ten druhej podržel nárazník na odjištěný straně (aby sis nepoškrábal bok nebo aby ti najednou nehupnul na zem) . No a montáž je obrácenej postup demontáže ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ve výsledku to bylo jednodušší než sem čekal. Sundat levé světlo, rozměřit,provrtat skrz černou gumu a nárazník, kabeláž protažena a sdrátkovaná lehnutím pod auto, protaženo skrz průchodku kabelu světla. Bezdrátový displej sem připojit vpředu na napájení autorádia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakonec ano - vlezl jsem pod auto hlavou a je tam všude jen plast - stačí rozměřit a provrtat. Kabely jdou pak protáhnout když strčíš hlavu a ruce vleže pod auto a vytáhneš to levým prostupem do kufru.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahoj všichni, udělal jsem takovouto blbost. Objednal jsem si červené senzory na aliexpressu na červenou 207. Neuvědomil jsem si že přijdou do černé lišty. Moje otázka zní: nepřestříkával někdo plastové senzory? Když ano tak jak? Zřejmě tam musí zůstat mezera mezi středním terčíkem a tělem senzoru.Možná štětečkem a jakou barvou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...