PetrJogi Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Zdravím. Už druhý den se mi nechce telefon spárovat s BT. Vždy jsem jen sedl do auta a už jsem viděl že je telefon připojen. Teď nejde ani vyhledat zařízení, ta možnost je rozostřená. Nějaké zkušenosti? Citovat
caraxx Odesláno 1. březen 2018 Odesláno 1. březen 2018 V 28.2.2018 at 15:23, PetrJogi napsal: Zdravím. Už druhý den se mi nechce telefon spárovat s BT. Vždy jsem jen sedl do auta a už jsem viděl že je telefon připojen. Teď nejde ani vyhledat zařízení, ta možnost je rozostřená. Nějaké zkušenosti? U mne nakonec pomohla vymena baterie, jinak priznaky byly stejny. Citovat
mysterx888 Odesláno 4. březen 2018 Odesláno 4. březen 2018 vpredu odpojit na minutu aby sa resetoval radio a potom vy malo uz ist. tiez som mal problem,nevedel som sa spojit s BT,pritom ho najde len nevie sa spojit,po reset vsetko funguje. stanoboss ohodnotil 1 Citovat
stanoboss Odesláno 28. únor 2020 Odesláno 28. únor 2020 Toto vôbec nepomohlo mna sa to odpojuje a pripaja uz od januara Citovat
stanoboss Odesláno 28. únor 2020 Odesláno 28. únor 2020 No ako keby ta aktualizaci bola kazdy tyzden .....naposledy som bol v servise v jedenastom mesiaci nakolko som mal problem s mirror linkom ten teraz ide .. bluetoot sa prestal pripajat v januari uz som s toho zufaly..catam na aktualizaciu androidu na android 10 ak uz toro nepomoze idem do jablka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.