Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Objednávka #3142


Recommended Posts

zdravim minuly tyzden v sobotu som podal objednavku objednaval som si uzivatelsku prirucku na Peugeot 406 coupe peniaze som odoslal asi cca v utorok  peniaze su uz na ucte klubu a stale na objednavke svieti ze je nezaplatena tak prosim vas mozete to kuknut ziadny Email mi neprisiel o zmene stavu . dik. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Péťa napsal:

Smutné, hodně smutné.

@ChouLu ???

 

co se ti nezdá? máme 3 sklady po celé republice, tak aby se nemuselo nikde nic platit.. pokud máš tak 30m2 a více, tak ti milerád eshop přenechám ať můžeš odesílat do druhého dne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co by se mu nezdálo, od 17.2 nevyřízeno. To prostě nemužeš okecat třemi sklady po cele republice, to je něčím jiným. Misto nabizení eshopu tomu kdo ma prostory by to chtělo ihned vyřešit a napsat sem omluvu s tím proč se to zdrželo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejsem na fóru moc často, mám hromadu jiných, pro mě aktuálně důležitějších věcí, které musím vyřešit a na klub prostě zatím moc času nezbývá ;) v uterý jedu na otočku na Vysočinu, ve středu s to odešle, do týdne to bude na SK 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukáši, několikrát se nadechni a znova si přečti celé vlákno. Schreek (to je náš předseda) Mirkovi napsal, že se zboží odesílá zpravidla jednou týdně. Proto jsem si říkal, že tři týdny už je docela dost. Ono ani tak nejde o to, že objednávka nebyla odeslána, ono jde o to, že nejsi ani schopný napsat "Promiň, zboží je na externím skladu, odešlu ho do měsíce". Za Tvé chování bych Tě přehnul přes koleno a dal pětadvacet na holou, což je jediné, co si zasloužíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...