Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový Peugeot Rifter


Schreek

Recommended Posts

 

Je to více než nové jméno, je to cesta vedoucí k cíli!

 

Nový Peugeot Rifter si zachovává výrazný a reprezentativní vzhled nejnovějších modelů značky. Nabízí velmi inovativní tvar karoserie přesně odpovídající potřebám každodenního dobrodružství.

Peugeot Rifter v sobě zdařile snoubí výrazný, mohutný a přitom elegantní styl. Jeho duše dobrodruha se cítí dobře ve všech prostředích, od městské džungle po autentické přírodní scenérie.

Nový Peugeot Rifter s kabinou Peugeot i-Cockpit® je příslibem intenzivních zážitků z jízdy za všech okolností -  zážitků v tomto segmentu vozů nevídaných.

Nový Peugeot Rifter je postavený na nové platformě, je odolný a vytrvalý, takže vyhoví i těm nejnáročnějším požadavkům. Vůz je k dispozici ve dvou délkách, vždy v pěti nebo sedmimístné verzi. Klade důraz na všestrannost, modularitu a praktičnost. Disponuje výkonnými motory a nejmodernější technickou výbavou.

Peugeot Rifter je spolehlivý a zábavný společník, s nímž můžete každý den prožít naplno. Je určen pro ty, kdo rádi zkoumají příležitosti, které přináší každodenní život.

 

„Peugeot inovuje, Peugeot překvapuje. Naším cílem je stát se nejlepším mainstreamovým výrobcem automobilů vysoké úrovně. S vozem Peugeot Rifter značka výrazně modernizuje svou nabídku a přichází s dokonalým spojením všestrannosti využití a radosti z řízení „by Peugeot“. Nový Peugeot Rifter nabízí výraznou osobnost a svou vizáží „elegantního dobrodruha“ vyjadřuje svou touhu po svobodě.“

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP003.jpg

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP004.jpg

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP007.jpg

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP010.jpg

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP016.jpg

PEUGEOT_RIFTER_1802STYP027.jpg

RIFTER_1802STYP001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Schreek changed the title to Nový Peugeot Rifter

Jako jo vypadá to z těch trojčat nejlíp. Ale nevím podle mě tam je jedna vada na všech ten hrozitánskej tunel mezi předníma sedačkama. Možná že jsem zhýčkanej tím že v 807 není nic takového a v předešlém berlingu byl tunel tak nějak cudnější. Však při mej kulatosti bůh ví jestli bych se tam vešel a když bych s tím náhodou vezl nějakou štabajznu tak přes ten tunel bych ani nedošáhnul na její nohu abych jí mohl otlapkávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevypadá věru zle. Jen ten centrální displej tam tak nějak čučí a čekal bych už digibudíky jako u 3008 místo analogu. Já vím, má to tak i traveller.

No odzkoušíme třeba na dalších emotiondays. :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...