Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dorabanie OEM navigacie


508swvgj

Recommended Posts

Nazdar chlapi

mam 508SW 2013 vo verzii active s panoramou svetelnym a dazdovym senzorom ale bez navigacie, ked som chcel s navigaciou tak vacsina bola bez strechy a senzora je to divne ale tak to tu v UK chodi. Preto rozmyslam nad dorabanim originalnej navigacie aj ked to nebude asi prave najlacnejsie riesenie ale tie cinske napodobeniny ma nelakaju. Aby som bol konkretny nejde mi ani tak o tu navigaciu ako o ten velky displej v strede nech tam proste nieco svieti. Skusal to uz niekto pripadne ma s tym niekto skusenosti ?

Pozeram ze faceliftove modely uz nepotrebuju ten ovladaci prvok pri laktovej opierke ale vystacia si s dotykovou obrazovkou, co by bola mozno jednoduchsia cesta, nez tahat kable este aj tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zbytečné, v době telefonů. A můžeš si vybrat, který software použiješ, případně online napojení na zácpy a nehody.

Hlavní nevýhodou je, že si cíle nemůžeš nastavit předem, protože u toho musíš být v autě, tzn. když nasedneš, tak teprve začneš zadávat cíle..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suhlasim ale ako hovorim nejde mi ani tak o tu samotnu navigaciu. Napriklad s tym radiom ktore tam je teraz cierno biely displej je bluetoth na prehravanie hudby snad nepouzitelny, kvalita zvuku je horsia jak by bolo zdrave. Pripojim ho cez USB a ked sa to podari na prvykrat tak mozem hovorit o stasti. Ide mi o to ze ked to uz nema fungovat tak nech to aspon vyzera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

No takze mensi update. Navigacia dosla, konkretne 2 kusy toho co sa dava pod panel s radiom a klimatizaciou, displej, ramcek s ofukmi okolo displeja, a panel klimatizacie plus kablik ktory ide od jednotky do displeja.

No a teraz problemy, chybajuce kable. Da sa to nejako dokablovat alebo je potrebne zhanat celu kabelaz ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar. Nedá sa dorobiť káblovačka, iba ak dáš celú novú. Alebo si zoženieš káblovačku a naťaháš len káble ktoré idú do rádia, ale s tým by bolo ešte viac práce ako keby si celú vymenil. Posielam ti foto môžeš študovať, je to z nového modelu a pravostranné riadenie, keďže si si vybral dotykový displej. Cena cca 520 eur

Unbenannt.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bude asi dosť dobrý problém rozbehať to. Možno spraviť ešte aktualizáciu riadiacej jednotky a možno sa tam objaví aj RD5, ak tam máš ešte starý sotfware. Ale to sú len dohady. Ja som tiež rozmýšľal, že dám do mojej 301 dotykový displej, ale potom som od toho upustil. Zbytočne veľa peňazí a či by to vôbec fungovalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...