Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Názov farby auta


Traxid66

Recommended Posts

Dobrý den vedel by mi prosím niekto poradit ako mám zistit názov farby môjho auta? Mám P508 SW 2,0 HDI 2014 je to taká tmavá šedá ale potreboval by som vediet presný názov aby som si mohol kúpit opravnú sadu na lak. Bol by som Vám vdačný za radu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato opravna sada je na velke skrabance, ktore zamaskuje, ale vidiet to bude, ked sa detailne pozries na to miesto. Ja som ju pouzil na dvere, kde bol skrabanec cca 5cm x 0,3 cm, zamaskovalo ho tak, ze si to niekto vsimne az ked mu to ukazem. Este je to dobre na odlupnuty lak od kamienkou, napriklad na prednej kapote. Na jemne skrabance to dobre nie je.

Treba dokupit tenky modelarsky stetec, ten, co je vo vrchnaku je moc siroky a moc tvrdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za radu. Chcel by som to vyskúšat na zadný nárazník pretože je tam zodraná farba a nejaké škrabance. A nevieš náhodou čo by pomohlo ked mám na kapote také jemné škrabance pravdepodobne od mačky? dá sa zohnať nejaká leštenka? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše tomasARN. Musíš opravdu opatrně.. Znám se dost dobře s lidmi kteří se leštěním karoserie živí a ukazovali mi jak to může dopadnout když se do toho člověk pustí sám.. Tím tě nechci nabádat k tomu aby si se na to vykašlal jen upozorňuji že to není jen tak, tak aby ti to nepřineslo víc škody než užitku 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na aute mám aj nejaké škrabance na zadnom nárazníku alebo na spodku zadných dverí pokial o nich človek nevie tak ani niesu vidiet tak skúsim preleštit tieto miesta a pokial to bude vyzerat dobre tak až potom sa pustím na tú kapotu ( presne ako hovoríš aby z toho nebolo viac škody ako úžitku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak... Zkus to na místě které nebude až tak moc vidět a pak uvidíš... Hlavně netlač jinak to dopadne zle... Už jsem leštící v ruce měl a není to až taková prd*l jak jsem si myslel  :D

Něco ti pošlu do Sz tak se na to pak můžeš v klidu kouknout 

 

Upraveno uživatelem brixtr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na lesticku je potřeba trochu tlačit, aby kotouč vůbec zabral... potřeba lestit i okolo ... ne jen na jednom místě aby nedošlo k prepaleni a obecně méně pasty je lépe. 

Ke každému poškození se přistupuje individuálně. Něco stačí prelestit, jiný je potřeba lehce obrousit papírem a pak lestit... hlubší zakapnout, zabrousit a lestit (tohle ale poté bude určitě vidět).

S trochou citu to jde i doma. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...