Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakého výrobce autobaterie?


Mikis

Recommended Posts

Taky jsem dříve kupoval Varty a dobrý. Když jsem před lety potřeboval hodně narychlo baterku a ta správná kapacita nebyla ihned k mání, koupil jsem nějakou velice lacinou myslím "Schafer" a nedám na ní dopustit protože bez problémů přežila dlouhé období mých velice špatných startů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked davate take hlasky, ze jedine exide, tak napiste preco iba ta exide. Mali ste X inych vyrobcov a osvecila sa iba ta jedna alebo je to iba subjektivny nazor? Ja osobne som mal v 306 exide a bola dobra. V 308 mam Bosch s5 a je tiez dobra, tak preco iba exide?

Upraveno uživatelem TomasARN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím vydím, že to vyhrává EXIDE i když moc nepíšete proč, ale co jsem se díval tak se mi zdá, že vyhrává s poměrem výkon/cena. Zatím co jsem teď hledal tak uvažuji do Peugeot 308 1.4 VTi s touhle Exide Premium EA640 64Ah 12V 640A za cenu 1750kč včetně dopravy.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se teda vůbec nebojím baterií od Starline což jak známo privátní značka AK. Dá se říct že posledních 4 - 6 let nedávám jiné. možná že jich bude okolo dvaceti kusů které jsem namontoval a jedna jediná se vracela na záruku a záruku uznali a baterku vyměnili kus za kus. Záruka je tříletá a co jsem vyzkoušel tak bez problémů vydrží i víc než 6 roků.  Jednou jsem vedl řeč s člověkem který dělával kvalitáře v Akumě a ten tvrdil že žádná baterka dodaná do krámu nevydrží tolik jako dodaná do fabriky do nového auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě originál dodaný v 308 vydržel něco málo přes 5 roků, pak jsem v akci koupil baterii originál náhradní díl Peugeot a ta právě po 4 rocích a dvou měsících jde do kytek. Proto jsem se ptal na zkušenosti. Originál Peugeot po této zkušenosti již nechci a tak asi objednám Exide Premium EA640 64Ah 12V 640A snad vydrží déle.

Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež som potom dal exide premium, sice 77Ah, ale mam diesel. Zatiaľ je to len cca 2 roky takže ťažko hodnotiť. Originál fiamm bola myslim 70Ah. Potom som zistil, že cez diagnostiku sa nastavuje kapacita batérie. Mal som tam ale na výber len 60 alebo 70Ah, ale snáď to nie je taký rozdiel. Možno je dobré aj na toto myslieť a nastaviť po výmene, aby správne dobíjalo a tým bola životnosť čo najvyššia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Díky všem, tak jsem nakonec koupil Exide Premium EA640 64Ah 12V 640A včera jsem ji namontoval a nevím proč po instalaci jednom startu a cca 10 minut nastavení hodin a rádia, se auto přepnulo do úsporného režimu. Zdá se mi, že toto je nějak krátká doba na přepnutí do úsporného režimu, jde někde nastavit interval kdy se to přepne? Myslel jsem, že se to přepíná když baterie má nízkou kapacitu, což ale nová baterie by neměla mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...