Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autodílna Vena Garážmistr


Vena garážmistr

Recommended Posts

Pro všechny návštěvníky uživatele a členy Peugeot Clubu bych zde rád nabídl své služby.

  •  Provozuju menší autodílnu myslím si že vybavení je vcelku slušné ve vztahu k tomu jaké úkony nabízím Některé věci dělám sám k některým věcem jsem schopný přizvat odbornější pomoc z řad mých známých a kamarádů. 
  • Nejběžnější činností jsou tzv. rychloservisní úkony výměny motorového oleje, výměna brzdových desek , apod. práci se snažím plánovat tak aby auto nestálo u mě přes noc takže většinou aby ho ráno zákazník přivezl a odpoledne nebo večer aby bylo  vyzvednutí.
  •  Do provozu jsem uvedl též pneuservisní dílnu kde jsem schopný provést přezutí,opravu průrazu pneu,  zatím nezvládám RUNFLAT a TMPS. 
  • Další činností je lepení autofolií. Mám certifikaci k lepení okenních folií od společnosti Bruxsafol což je jeden z předních výrobců v tomto odvětví. Při lepení folií se držím legislativních podmínek takže na vozidlo jsou aplikovány pouze certifikované folie společně s homologačními štítky a majitel dostane certifikační kartičku. Folie aplikuju od " B" sloupku dozadu. Na řidičovo a spolujezdcovo příp. čelní okno neaplikuju žádné folie.
  • Tažná zařízení jsem držitelem certifikátu na montáž tažných zařízení , tzn. že pokud si u mě necháte namontovat TZ tak dostanete potvrzený typový list na jehož základě je vám TZ zapsáno do technického průkazu bez nutnosti návštěvy STK .
  • Více informací můžete získat zde:  www.aautosluzbyjvs.cz   případně na telefonu 724 164 660 ( Vašek)
  • U plánovaných prací úzce spolupracuji s @badisak na dodávkách ND. U akutních oprav kdy musí auto odjíždět ještě ten den beru věci  u ADpartner .

 

1272781234_letkoznutej001.thumb.jpg.1e01d78e71603436fd7d8e03d38e887a.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Pánové a dámy.

Protože se ozvalo několik z Vás že by měli zájem o orientační cenu aplikace folií na okna tak jsem se rozhodnul že pokud bude objednávka učiněna zde na PC tak že nebudu ceny počítat z "doporučených katalogových cen " ale že každému z Vás udělám individuální cenu k tomu od Vás budu ale potřebovat menší součinnost. A to změřit každé okno zvlášť a to přes nejdelší a nejvyšší místa toho kterého okna u zadních oken která jsou zakulacená tak opravdu celou délku toho skla. Aby jsem vám to trochu ulehčil tak jsem vyrobil náčrtek jak by mělo to měření být provedeno. Naměřené hodnoty mi pošlete do SZ a já se budu snažit co nejrychleji spočítat cenu a zároveň nabídnout možný termín realizace. Počítejte že nejlépe je auto přistavit ráno nebo brzo dopoledne a s vyzvednutím počítejte pozdní odpoledne až podvečer. A folie dělám o víkendech protože s tím mi pomáhá kolega který chodí do práce a čas má jen o víkendu. 

 

WP_20200528_18_19_13_Pro.thumb.jpg.d116bdc21308af0d9a52219e0c356bb6.jpg

 

Na výběr je ze třech "stupňů " zatmavení  

 " A "   nejtmavší 

          propustnost viditelného světla     6%

          absorpce viditelného světla        90%

          reflexe  viditelného světla              4%

          redukce slunečního záření            58%

" B "  

         propustnost viditelného světla     13%

          absorpce viditelného světla         82%

          reflexe  viditelného světla              5%

          redukce slunečního záření            57%

" C "    nejsvětlejší 

         propustnost viditelného světla     22%

          absorpce viditelného světla         71%

          reflexe  viditelného světla              7%

          redukce slunečního záření            55%

Vlastnosti materiálu: Povrch odolný proti poškrábání. Neprůhledná z vnější strany, s dobrým průhledem zevnitř. Mírný zrcadlový efekt. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

Svíčky jsme dali Brisk podle specifikace. Jako jo japončíci to maj dobře vymyšlený ve spodním deklu je díra kudy se dá filtr vyšroubovat aby se nemusel dekl sundávat to je všechno hezký ale nesmí se v tom autě hrabat turek nebo někdo podobnej kterej všechno dotahuje na krev. Filtr byl zatažene takovým způsobem že se když jsem ho povoloval řetízkovým klíčem tak se pod silou toho tahu bortil ale nepovoloval takže nezbylo než sundat dekl to jsem si myslel že když bude místo abych se mohl " rozmáchnout" tak že to půjde tím řetízkem nakonec to skončilo tím že jsem musel filtrem prohnat velký šroubovák abych ho povolil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...

Tak dneska jsem dodělal " čekárnu "

WP_20220222_16_43_00_Pro.jpg

Zítra by snad měl dorazit aparát na internety aby jsme byli světoví a ke štěstí bude chybět jen zástup zákazníků. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...