MJSytic 4,965 Posted April 8 Share Posted April 8 Pořádně ho osol a budeš mít od něj pokoj Navíc to ani není na Peugeota, tak jakýpak patlání s tím pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,866 Posted April 9 Share Posted April 9 @MJSytic co si říkal o tom osolení? Na Peugeota to je! Milan dostal šanci to nevzít ale znáte ho, byla to pro něj výzva. MJSytic and brixtr 2 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,211 Posted April 9 Share Posted April 9 Je to výzva, tohle jsem ještě nedělal. @Béďa na to nespěchá, takže až bude čas, tak to udělám. Stejně mi tam mezitím přistanou další. Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,772 Posted April 9 Share Posted April 9 V 29. 3. 2021 at 20:18, Scratch napsal: @MilanF1 ale chces No je to sila, ale jsou to nejlehci kola na miatu a mam je za kamaradskou cenu, ale nikdo necekal, ze to twn dement necha rok venku. Pomuzes mi s tim, nebo to mam vratit? Barvu si predstavuju tu co jsi mi ukazoval na MB s perleti? To ,že to bylo venku neva,tohle jezdilo v zimě a na to jsou kola pro Mazdy háklivá,koukni na výrobce a možná tam bude čajna. Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,211 Posted Thursday at 09:54 AM Share Posted Thursday at 09:54 AM Po 2 hodinách brouseni mám 1 kolo připravené do plniče. Ostatní stále čekají, až na ně budu mít chuť. radim.1008, Pepito, Hafity and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,884 Posted Thursday at 02:21 PM Share Posted Thursday at 02:21 PM To musí bavit nebo být příkladně zaplaceno. Klemoň, Hafity, HanysR and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 2,140 Posted Friday at 12:40 AM Share Posted Friday at 12:40 AM (edited) No já myslím, že tohle ani statut - kamarád nevyžehlí . . . je to prostě hromada času a práce - férově se to musí zaplatit . Edited Friday at 12:40 AM by Klemoň ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,866 Posted Friday at 11:00 AM Share Posted Friday at 11:00 AM vaše starosti bych chtěl mít pánové, vždy jsem Milanovi zaplatil co si řekl, o to se vy bát fakt nemusíte brixtr, Petr 3008, miroska and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 2,140 Posted Friday at 11:50 AM Share Posted Friday at 11:50 AM Bédo . To vůbec není nějaký útok na tebe. Milan F1 je slušnej chlap a udělá i věci na které by se jiný vykašlal. A dělá to za rozumné peníze , tedy aby tebe nesedřel , ale zároveň na tom neprodělal . To ví staří klubáci dávno. Ono to spíš začínalo vyznívat jako, že je charita a to si nezaslouží miroska, Petr 3008 and ozzy56 3 Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,866 Posted Friday at 01:15 PM Share Posted Friday at 01:15 PM @Klemoň neberu si to osobně, jen mě těch narážek na ocenění práce už přišlo dost a Milan není nesvéprávný, aby si neurčil svou cenu sám.. Klemoň 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts