Béďa 1,866 Posted March 16 Share Posted March 16 @HanysR tady by Ti s opravou pomohli, dělají i leštění.. HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,144 Posted March 16 Share Posted March 16 @Béďa4200,- Když vezmu dopravu tam a zpět atd tak to mám když je akce skoro nový disk. A to si neříkám, že jsou drazí protože chápu, že je s tím práce atd. Jen uvažuji ekonomicky. Nový disk stojí cca 8900 a teď jsem koupil v akci 4ks jeden po cca 5600,- Každopádně moc děkuji Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,866 Posted March 16 Share Posted March 16 V ceníku jsou uvedeny sazby za sadu, pokud by si chtěl opravit jeden disk, určitě by na tolik nevyšel. Vzdálenost je bohužel jiná kapitola. Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,144 Posted March 16 Share Posted March 16 Jo to je za sadu? Tak to ano! Neumím číst Quote Link to post Share on other sites
chuck11 547 Posted March 16 Share Posted March 16 @HanysR Poptej se zde dělají i leštění jsou v Ostravě-Porubě. HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,144 Posted March 16 Share Posted March 16 @chuck11 Super, díky. Tam zajedu jak se situace uklidní. Hodím to do kufru a uvidíme Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted March 16 Share Posted March 16 Leštěný nedělám. Neumím to. Tohle musí dělat někdo, kdo se živí kolama. Pro mě to většinou za trest. Protože jedu všechno ručně. HanysR and Klemoň 2 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,144 Posted March 16 Share Posted March 16 @MilanF1Díky Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted March 16 Share Posted March 16 Leštěný umím, ale leštěný už nebudou, budou stříbrné, černé, jaké jsi rekneš, klidně růžové, ale budou jednobarevné. Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted March 18 Share Posted March 18 Lakování kolobezky pro kolegu z práce. Petr 3008, radim.1008, Pepito and 6 others 9 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted March 29 Author Share Posted March 29 Nazdar @MilanF1, , neco bych tu pro tebe mel Quote Link to post Share on other sites
pavelu96 1,883 Posted March 29 Share Posted March 29 @MilanF1 Si zablokoval toto téma a je off line Klemoň and Scratch 2 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted March 29 Share Posted March 29 Nechci Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted March 29 Author Share Posted March 29 (edited) @MilanF1 ale chces No je to sila, ale jsou to nejlehci kola na miatu a mam je za kamaradskou cenu, ale nikdo necekal, ze to twn dement necha rok venku. Pomuzes mi s tim, nebo to mam vratit? Barvu si predstavuju tu co jsi mi ukazoval na MB s perleti? Edited March 29 by Scratch Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted March 29 Share Posted March 29 Že jsi to ty. i Scratch, radim.1008 and Klemoň 3 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted March 29 Author Share Posted March 29 Hele zase na druhou stranu ti otevru trh pro mazdare, tahle kola jsou cenena velice vysoko diky male hmotnosti a kdyz je udelas tak jak umis, cili do top stavu, tak ja zase tvoji renovaci prodam dal brixtr and Klemoň 2 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted April 8 Share Posted April 8 Občas vás nemám rád... brixtr, PaKr, Pepito and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted April 8 Share Posted April 8 Tomu se říká pomerančová kůra. Klemoň 1 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted April 8 Share Posted April 8 Tomu se říká ostrá pískovačka Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
MilanF1 2,212 Posted April 8 Share Posted April 8 Je tam stříkací tmel, ručně by to nešlo. Takže až se mi bude chtít, protože se mi nechce, tak mám na spousty hodin co brousit do hladka. Béďa, brixtr and Pepito 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts