Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba automatu,ESP/ASR,tempomatu+navíc vstřik 2 a 3


John_Ice

Recommended Posts

Tak auto si zase se mnou začalo bavit. Vezu ho na výměnu čepů a tlumičů a z ničeho nic na mě vyskočí hlášky viz nadpis. U automatu se to projevilo, že na mě svítilo PRND a jelikož mám 4aut, tak tam neskočila 4 a mechanicky se taky nedalo řadit, ani nahoru ani dolů. Jinak po zastavení a rozjetí automat fungoval normálně(jen na tu 4 to neskočilo). Po zastavení a vypnutí a znova nastartování se hlášky již nevyskytly. Tak přemýšlím, jestli to mám vůbec nechat vyměňovat, když si se mnou takhle chce povídat.

To auto se mnou si chce povídat, ale já teda odmítám. Vím, že dia napoví, ale bohužel nic se tam neobjevilo. Třeba nějaká dobrá duše tu už o něčem slyšela ba dokonce zažila a ví co a jak.

Upraveno uživatelem John_Ice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale určitě víš co jsem myslel za dia.

To jsem právě byl. Vezl jsem tam to auto na výměnu tlumičů atd. A napíchnul to a vůbec nic tam není. Žádné chyby. A prý chyby se nikam neukládají. Buď jsou a jsou tím pádem vidět a nebo jsou chyby typu výše a ty hold nikdo nenajde, až když se pět projeví. Vždyť to musíš vědět, když to děláš a jsi v tom určitě kovaný.

Tohle mi říkal i tvůj kamarád pp205. Tak asi to je pravda. co já vím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

závada tam asi bude, když je to závada a opraví se. Ale závada co se objeví a opět zmizí tam není. To nejsou lopaty. já mám závady co se objevují a sami mezí. Moje auto je celé záhadné a nakonec řeknou ...Nojo ono to je v LPG, se nediv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jednu závadu co si 2 opraváři neví rady a stále melou to je vlastně LPG, musíš tam a u opraváře LPG mi říká, když to dělá jak na plyn taky na benzín, tak to LPG není.

Skočí mě hláška,chyba emisního systému a na dia to ukazuje chybný střik 2 a 3, po vymazání to opět naskočí. A hláška někdy zmizí zhasne kontrolka dia motoru a někdy se objeví zpět, ale závada se ukazuje stále. Chyba vstřiků 2 a3. A je jedno jestli jsem zrovna na benzín nebo na plyn. když se to ukáže, tak auto skočí na 3 válce a někdy skočí zpět během chvilky a někdy to tam skočí až za 1min. a tohle se děje nepravidelně třeba po 1000km nebo i dokonce po 3000km. (už jsem na tom najel cca 30 000km)  Závada to nějaká je, a i když zmizí zůstává to tam.

Ale tohle co se stalo poprvé co mám auto to tam nebylo nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...