P607Olda Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Zdravím všechny a obracím se na Vás s prosbou: koupili jsme starší 405 TD kombi, spoustu drobností se už podařilo odstranit, ale nemohu sehnat tu pružinu, která drží dvířka rádia v otevřené poloze. Prosím, Vás, jestli byste ji někdo mohl prodat, anebo aspoň vyfotit na milimetrovém papíře, abych ji mohl vyrobit. Děkuji předem. [upravil dne 8.4.06 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Bohužel jsem zatím nic nesehnal, tak se dovolím ještě připomenout. Je to ročník 90. Takže Vás ještě jednou poprosím, jestli byste někdo mohli prodat, nebo vyfotit, nebo zapůjčit. Na úhradě bychom se určitě dohodli, protože to už je prakticky poslední věc, aby 405 byla OK. Díky předem. Citovat
barenst Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Ja je mam ale mam problem ,ze se do auta nemuzu dostat je tady prez noc - 20 a zamrzl snih ktery je kolem auta a celkove cely auto. Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Tak mám ještě počkat? Už hlásí oteplení [upravil dne 6.2.06 P607Olda] Citovat
Neon Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Já jí mám vyndanou - nevim jak ji tam vrátit - špekuloval jsem nad tim asi hoďku a nevim... tak jsem to zabalil a válí se mi v popelníku - takže kdyby někdo věděl jak tam patří, nebo měl nákres, budu vděčnej... P607Olda: Každopádně kdybych ti ji vyfotil, tak z toho nic nemáš, protože mám fo?ák jen na mobilu, ale stejně, než abys ji dělal doma z nějakýho pružnýho drátu, neni jednodušší zajet na vrakáč a bzít si ji prostě z nějakýho auta? Citovat
P607Olda Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Na vrakáče v Olomouci jsem volal a prý nemají, zatím jsem tam jinak cestu neměl. Asi bych je měl požádat, abych si ji mohl vymontovat, no, nevím jak budou souhlasit... Až tam pojedu tak zkusím. Citovat
P607Olda Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Neon: pro vložení se prý musí vyndat půl palubky. Až ji budu mít, tak ji tam servisák vloží a můžu z toho udělat třebas fotoseriál. Tak neváhej a fo?! Vyfo? ji třebas v práci, na milimetrovým papíře, z různých stran. Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 P607Olda: vyfotit ti ji nemůžu - nemám k dispozici fo?ák a ani mm papír - ale - možná kdyby ses dostal do Prahy, tak ti jí půjčim - nebo že by poslat poštou??? a ty mys mi ji pak poslal zpět, až by sis ji udělal a za odměnu bys mi poslal fotoseriál, jak ji tam dostat:D ale půlka palubky se rozhodně vyndavat nemusí Citovat
zoby Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 já jsem to rozdělával a není problém to tam nasadit zpět... těžko se to popisuje...ale palubka se rozdělávat nemusí. nasazoval jsem to s vyndanýma dvířkama. prostě vyndáš dvířka, přiložíš pružinku a až bude tam kde má zacvakneš dvířka do těch dírek kde mají být škoda že jsme daleko, bych ti to nasadil Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 zoby: to vim taky, že to stačí přes dvířka, ale problém je, že já tu pružinku nikdy neviděl, jak tam původně byla - protože když mi zloději vykradli auto a vzali rádio, tak si tataři ani neuměli otevřít dvířka, ale vyrvali je:grr:grr Citovat
mk405 Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 jednou jsem vyndával ten plast a pružinky vylítaly a zapadly někam dolu pokud vím tak se musí rozdělat středovej panel a ty pérka dát zevniř, než to dělat vymyslel jsem jednoduchou věc: na ty dvýřka ze stran (mezi ty plasty) jsem nalepil takové to mechovo-pěnové tesnění co se dá koupit jako jednostraná nálepka v pruhu 1cm (tesnění do oken a dveří) a v pohodě to funguje a drží Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Mě to drží taky otevřený, ale ta pružinka má hlavně plnit účel, že se to má samo otevírat - že to nemusíš dělat prstem (jako já) ... Nebo se ti to takhle samo otvírá, potom, co zmáčkneš ten čudlík??? Citovat
barenst Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: Neon Mě to drží taky otevřený, ale ta pružinka má hlavně plnit účel, že se to má samo otevírat - že to nemusíš dělat prstem (jako já) ... Nebo se ti to takhle samo otvírá, potom, co zmáčkneš ten čudlík??? Tak to je u noveho modelu ,ale stary model se ovlada prstem a pruzinka to drzi otevrene . Citovat
mk405 Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 jj, u starého modelu to drží pružinka, bez ní to padá dolů Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Achá - takže P607Olda potřebuje asi pružinku ze starýho mudelu, ne? Tu nemám... Citovat
mk405 Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 když napsal Původně zaslal: P607Olda koupili jsme starší 405 nemohu sehnat tu pružinu, která drží dvířka rádia v otevřené poloze Děkuji předem. tak asi jo. P607Olda: nalep tam tu pásku a máš to:mrk Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: P607Olda Je to ročník 90. Díky předem. Hmm - asi jo;) Já myslel, že to je stejnej systém jako u NM, tak to sorr... Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2006 Autor Odesláno 10. únor 2006 Ta páska je taky řešení. Ještě počkám na barenst, a když by to nešlo tak dám pásku. Je to firemní auto \"rezervní\", takže ho nepotkávám každý den. Citovat
mk405 Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 ta páska není vidět takže to nikdo nepozná Citovat
P607Olda Odesláno 8. duben 2006 Autor Odesláno 8. duben 2006 Díky barenst, který mi pružinky poslal, je to vyřešeno. Zhotovil jsem si kopie, (přeci tam nenamontuju takovou vzácnost). Mechanik to tam vložil, opravdu rozdělal půl palubovky, použil pár jistých hmatů a zhruba za 10 minut měl hotovo. Originál mám schovaný, pokud někdo nutně potřebuje, vyrobím kopie:D (je to na starý interiér) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.