Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

405 pružina dvířek rádia - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny

a obracím se na Vás s prosbou:

koupili jsme starší 405 TD kombi, spoustu drobností se už podařilo odstranit, ale nemohu sehnat tu pružinu, která drží dvířka rádia v otevřené poloze.

Prosím, Vás, jestli byste ji někdo mohl prodat, anebo aspoň vyfotit na milimetrovém papíře, abych ji mohl vyrobit.

Děkuji předem.

[upravil dne 8.4.06 P607Olda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bohužel jsem zatím nic nesehnal, tak se dovolím ještě připomenout. Je to ročník 90.

Takže Vás ještě jednou poprosím, jestli byste někdo mohli prodat, nebo vyfotit, nebo zapůjčit. Na úhradě bychom se určitě dohodli, protože to už je prakticky poslední věc, aby 405 byla OK.

Díky předem.

Odesláno

Já jí mám vyndanou - nevim jak ji tam vrátit - špekuloval jsem nad tim asi hoďku a nevim...:bojim tak jsem to zabalil a válí se mi v popelníku - takže kdyby někdo věděl jak tam patří, nebo měl nákres, budu vděčnej...

P607Olda: Každopádně kdybych ti ji vyfotil, tak z toho nic nemáš, protože mám fo?ák jen na mobilu, ale stejně, než abys ji dělal doma z nějakýho pružnýho drátu, neni jednodušší zajet na vrakáč a bzít si ji prostě z nějakýho auta?

Odesláno

Na vrakáče v Olomouci jsem volal a prý nemají, zatím jsem tam jinak cestu neměl. Asi bych je měl požádat, abych si ji mohl vymontovat, no, nevím jak budou souhlasit...

Až tam pojedu tak zkusím.

Odesláno

Neon: pro vložení se prý musí vyndat půl palubky. Až ji budu mít, tak ji tam servisák vloží a můžu z toho udělat třebas fotoseriál. Tak neváhej a fo?! Vyfo? ji třebas v práci, na milimetrovým papíře, z různých stran.

Odesláno

P607Olda: vyfotit ti ji nemůžu - nemám k dispozici fo?ák a ani mm papír - ale - možná kdyby ses dostal do Prahy, tak ti jí půjčim - nebo že by poslat poštou??? a ty mys mi ji pak poslal zpět, až by sis ji udělal a za odměnu bys mi poslal fotoseriál, jak ji tam dostat:D ale půlka palubky se rozhodně vyndavat nemusí:papa

Odesláno

já jsem to rozdělával a není problém to tam nasadit zpět...

těžko se to popisuje...ale palubka se rozdělávat nemusí.

nasazoval jsem to s vyndanýma dvířkama.

prostě vyndáš dvířka, přiložíš pružinku a až bude tam kde má zacvakneš dvířka do těch dírek kde mají být

škoda že jsme daleko, bych ti to nasadil

Odesláno

zoby: to vim taky, že to stačí přes dvířka, ale problém je, že já tu pružinku nikdy neviděl, jak tam původně byla - protože když mi zloději vykradli auto a vzali rádio, tak si tataři ani neuměli otevřít dvířka, ale vyrvali je:grr:grr

Odesláno

jednou jsem vyndával ten plast a pružinky vylítaly a zapadly někam dolu :mad:

pokud vím tak se musí rozdělat středovej panel a ty pérka dát zevniř, než to dělat vymyslel jsem jednoduchou věc:

na ty dvýřka ze stran (mezi ty plasty) jsem nalepil takové to mechovo-pěnové tesnění co se dá koupit jako jednostraná nálepka v pruhu 1cm (tesnění do oken a dveří) a v pohodě to funguje a drží

Odesláno

Mě to drží taky otevřený, ale ta pružinka má hlavně plnit účel, že se to má samo otevírat - že to nemusíš dělat prstem (jako já) ... Nebo se ti to takhle samo otvírá, potom, co zmáčkneš ten čudlík???

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Mě to drží taky otevřený, ale ta pružinka má hlavně plnit účel, že se to má samo otevírat - že to nemusíš dělat prstem (jako já) ... Nebo se ti to takhle samo otvírá, potom, co zmáčkneš ten čudlík???

Tak to je u noveho modelu ,ale stary model se ovlada prstem a pruzinka to drzi otevrene .

Odesláno

když napsal

Původně zaslal: P607Olda

koupili jsme starší 405

nemohu sehnat tu pružinu, která drží dvířka rádia v otevřené poloze

Děkuji předem.

tak asi jo.

P607Olda: nalep tam tu pásku a máš to:mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Díky barenst, který mi pružinky poslal, je to vyřešeno. Zhotovil jsem si kopie, (přeci tam nenamontuju takovou vzácnost). Mechanik to tam vložil, opravdu rozdělal půl palubovky, použil pár jistých hmatů a zhruba za 10 minut měl hotovo.

Originál mám schovaný, pokud někdo nutně potřebuje, vyrobím kopie:D (je to na starý interiér)

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...