LORD_mapiv Odesláno 18. prosinec 2017 Odesláno 18. prosinec 2017 Ahoj klubáci, podařilo se mi sehnat si do Jumpera Webasto, je to sada pro dodatečnou montáž TT-C s hodinami. Co mě ale zajímá, leze z něj anténa a má na sobě napsáno "TELE", takže předpokládám, že bude mít i Telestart. Fotku přikládám a prosím znalé tohoto tématu, zda mé předpoklady jsou správné a jaký ovladač se k tomu dá napárovat. Viděl jsem jich právě spoustu a více informací jsem k tomu nikde nedohledal. Webasto jako takové funguje parádně a pokud by byla možnost ještě toho ovládání, tak by to bylo super. PS: pokud je špatné téma, tak se předem omlouvám Citovat
baffy Odesláno 20. prosinec 2017 Odesláno 20. prosinec 2017 V prípade že tam máš anténu ,tak by tam mal byť aj nejaký modul a malo by to byť nejako označené ,keďže aj tu je viacero tipov a každý má svoj DO ovládač.Napr. T91 ,T100 atd. Mám klasické C-éčko a ovládacie možnosti cez hodiny ,DO a nakoniec som dorobil aj cez telefon.Tu sa dá niečo očekovať: http://shop.d-servis.sk/ovladania-kureni/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.