Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot v ČR v listopadu registroval 1024 vozů


Radek Hurvajz

Recommended Posts

Peugeot v ČR v listopadu registroval 1024 vozů

 

Celkové prodeje přesáhly 10 000

 

Hranice 10 000 registrovaných vozů byla v dvacetileté historii značky Peugeot na českém trhu překonána už čtyřikrát, nikdy však tak brzy jako letos. K pátému překročení této pěticiferné mety došlo totiž už v listopadu. Předposlední měsíc roku se ukázal jako velice úspěšný s nárůstem o 21,3 % oproti loňskému roku.

 

Listopad 2017 se přidal k mnoha měsícům letošního roku, ve kterých značka Peugeot v České republice registrovala více než tisíc vozů. S počtem 1024 osobních a lehkých užitkových vozů Peugeot dosáhl tržního podílu 4,15 % a šesté pozice v pořadí automobilek.

 

Výborného výsledku dosáhla značka v kategorii osobních vozů. S 766 registrovanými vozy zaznamenala nárůst o 20,3%. K tradičně silným hráčům z hlediska registrací, jako jsou modely Peugeot 2008, 3008, 208 a 308, se přidal nedávno uvedený Peugeot 5008 a zaznamenal svůj zatím nejlepší letošní výsledek.

 

Registrace lehkých užitkových vozů byly podpořeny realizací fleetové zakázky pro největšího distributora pošty v ČR a dosáhly počtu 258 vozů. Značka Peugeot tak zvýšila svůj náskok a s celoročním tržním podílem 16,21 % pevně drží pozici lídra českého trhu LCV.

 

Prodeje za prvních 11 měsíců dosáhly 10 834 registrovaných vozů, tržní podíl 4,03 % a nárůst o 8,8 %. Už teď je tedy zřejmé, že rok 2017 vstoupí do dějin značky Peugeot v České republice jako dosud nejúspěšnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...