Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nestartuje


Pikaso29

Recommended Posts

Ahoj potřeboval bych poradit nestartuje je mi Peugeot 806 2.0 Turbo nejdřív mi odešla baterie při prvních mrazíkách tak jsem dal novou .A po 3 dnech stání jsem potřeboval vyjet a nechytlo mi to tak jsem po tom trošku šel a není slyšet čerpadlo v nádrži jak se na tlakovává a teďka jsem zkoušel jestli jde jiskra a ta nejde. Tím se chci zeptat jestli to má nějaké společné relé nebo pojistku. Čerpadlo v nádrži mám odzkoušené to normálně frčí když ho dám na tvrdo. Děkuji za nějakou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo ten to má a tak jsem ho zkoušel mačkat a nic. Spíš je mi divný že když jsem vyměnil tu novou baterku tak to chytlo v pohodě a po 3 dnech jsem potřeboval frčet pryč a nic. Přitom jsem neujel ani metr. protože když přivedu proud na pojistku čerpadla v nádrži tak vrní.Ještě ono to je nějak spojení palivoví čerpadlo(čerpadlo nejde) a zapalovací cívka (nehází jiskru).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak jsem se k tomu zase dostal a všechny pojistky jsou v pořádku. Ale vůbec mi nejde proud na pojistku čerpadla nádrže nevíte přes co to všechno jde? Bitron jednotka, spínačku či snímač otaček kliky? A tím stop ventilem kromě zmáčknutí se ještě něco děla jinačího? Nebo bude někdo vědět na kolik pinu u bitron jednotky má jít proud abych neměl někde přerušenej kabel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

tak už jsem nevěl kudy kam tak jsem rozdělal celou elektiku v motorové časti a zjístil jsem že nejde kostra na ten Stop ventil. Protože když jsi přivedu kostru na ty plusový kabely na stop ventilu tak se mě objeví proud na čerpadle i na cívce zapalování . Ale čerpadlo nevypne ale auto pořád nechytne. Nevíte někdo kam nebo na co  jde ten kostřící kabel vím že jde do vnitř auta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...