Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Nad Letnou jsem skoro vůbec neuvažoval, sice jsem tam jednou v pohodě zaparkoval v podzemkách, v týdnu, ale to nebyl fotbal.

U Motola jsem měl na mysli třeba fialová V úvalu https://mapy.cz/zakladni?x=14.3440314&y=50.0722355&z=18&source=stre&id=122607

nebo U hrušky https://mapy.cz/zakladni?x=14.3452598&y=50.0715779&z=18&source=stre&id=122241

Ty Petřiny nevypadají zle, ani ta Ladronka, těžko vybírat. :D

Moc děkuju za tipy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim, ja tam zaparkoval na rozlucku s rosickym docela v klidu. Hodil jsem to ke gennetu, neco namackal do automatu, hodil kilo a sel jsem......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

enikybeniky: Ta Ladronka je i zadara. Petřiny jsou pár kroků od metra a na tý Zeyerce se fakt většinou dá, je to za 20 nebo i 10/h. V podzemním na Letný podle mě zaparkuješ i na fotbale, pražáci tam nebudou stát za 120 na fotbal, nebál bych se.

Scratch: no je fakt, že je tam 40/h, tak možná proto.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tak sa pripájam k tým čo potrebujú trochu poradiť ohľadom víkendového parkovania v Prahe. Ide presnejšie o to že moja polovička sa ide od piatku 07.09. Do nedele 09.09. prezentovať so svojimi produktmi na staromestské námestie takže ju tam musím každé ráno doviezť,  vyložiť aj s tovarom a auto cez deň niekde zašiť. Ubytovanie ešte nemám vyriešené ale veľmi sa nespolieham  že tam tú veľkú  dodávku zaparkujem. Jedine že má niekto tip na ubytko v širšom centre s adekvátnym parkoviskom.  Použiť metro nie je problém , času budem mať dosť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Můžeš nechat auto nahoře na Hanspaulce v okolí ulice Na Pískách, kterou jezdí autobus 131 a ten má konečnou na stanici metra Bořislavka. Odtud můžeš jet metrem na stanici Nádraží Veleslavín a odtud busem 119 na letiště. Mrkni na mapy Seznamu, tam jsou vyznačeny parkovací zóny. V blízkém okolí Evropské jsou zóny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Co se letiště týče, mám reference od neteře - když jeli na 4 dny do paříže, tak se báli o auto, tak radši vyřešili přes tuším GO parking nebo jak se to jmenuje - auto měli na parkovišti hlídaný, od parkoviště je odvezli k terminálu a poté zpět k autu, celkem platili do litru (za 4 dny), což mi přijde slušný cenově a výborný jako služba 🙂

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Tak sorry, že se ptám umím ty ušetřený prachy za parkoviště utratit za lepší věci. Každej máme jiný priority. Jinak je to jedna z variant co zvažujeme. Asi jsi si nevšiml toho odkazu na konci co?

P.S. Jinak s tím hlídáním to tak horký nebude. (viz. komentáře)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To umime vsichni.... Utratit to za jine veci. Ale pises tu po xte, tak si neco najdi a nazdar.....prave kvuli vsude parkujicim vidlakum z ruznych prdeli, se vsude zavadeji na p6 parkovaci zony..... Ja kdyz letim, tak si zaplatim tago za litr, protoze to uz je v ramci letenek drobot v dobe kdy nejezdi mhd....

 

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Říkám to nerad, ale co už... Umřela teta od mojí drahé polovičky. Příští týden bude pohřeb v evangelickém kostele na náměstí Před Bateriemi ve Střešovicích. 

Je reálné někde poblíž zaparkovat nejspíše na fialové zóně? Ať můžu zaplatit v automatu, nebo si musím stáhnout aplikaci ( pro modrou zónu) ? 

Fakt se nám nechce jet ve svátečním oblečení tramvají a metrem....

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...