Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční dálkové ovládání na klíči


Alexandra

Recommended Posts

Vítam na fore :papa

Ťažko je takto na diaľku zistiť v čom je problém, bolo by celkom fajn vedieť o aký kľúč ide, starý typ, nový typ, baterka na doske, baterka v púzdre... Raz ma potrápil skladací kľúč (nový model) s náhradným púzdrom z číny, ktorý mal baterku v púzdre a kontakty vyzerali, že sú OK, no po zaklapnutí žiadna reakcia, pritom po prehodení do starého púzdra znova fungovalo, a takto som to skúšal asi trikrát kým som pochopil, že tie kontakty sa po zaklapnutí musia posunúť mimo kontaktnú plošku na doske. Trocha som sa s tými kontaktmi musel pohrať až to nakoniec začalo fungovať aj v novom púzdre. Samozrejme, chybná môže byť aj doska, no všeobecne by chladné prostredie kľúč poškodiť nemalo, to skôr vlhkosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Schemu nemam , ja som mal raz vadny smd kondik v antene a potom scipol vf koncak tusim 7500 6228 59an  co sa vsak neda zistit co to je....

cym ho nahradit , dost sa tomu zapojeniu podobal , a da sa kupit TDK 5100 no ma a 2 vyvody viac ...nezadarilo sa mi ho prepojit...

tak som ho vymenil z inej klucenky a je to zatial ok.... ten druhy obvod 664045 14850 0062 je koder ....

ti budes asi jeden cip motorolu...najprv zacne vybijat baterku cca 3 mesiace , potom znizi vysielaci vykon , bat na mesiac a potom KO

Upraveno uživatelem vladosr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U těch starých typů klíčů se mě to povedlo, nakódoval jsem dva starý s PINem. Šlo o ty nevystřelovací. U těch novějších s tím nemám zkušenost. Asi to bude stejný, jak u VW, jednou a dost. Resp. koupit nový transpondéry.

Pochybuju, že ty starý dva klíče byly předtím nenakódovaný, ale oprav mě, jestli se pletu. Zkusil jsem to a přijala jednotka oba, čemu jsem se divil, ale oba funkční. Mluvím o těch starých typech, kdy je dálka a transpondér ns immo zvlášť.

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno. Aj čínske dosky tu mnoho členov píše že sa dajú použiť. Fakt by si mohol začať používať funkciu "Hledat", väčšina vecí na čo sa pýtaš je tu už toho dosť popísané, aj o kľúčoch. Pokiaľ ide o čínsku dosku, tak tam je základ úspechu vybrať tu správnu, je ich totiž viac druhov a vyzerajú rovnako alebo podobne, seriózny inzerát má aj údaj, číslo, pre aký kľúč sa dá použiť, prípadne podľa OEM kódu sa to dá zistiť, pokiaľ je uvedený, alebo tzv. DAM kód.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš postupně.. za prvé je potřeba zjistit jakou modulaci DO klíče máš ;) FSK nebo ASK.. to se zjistí podle čísla klíče co aktuálně máš. Potom musíš sehnat nový klíč, nebo minimálně elektroniku dálky do něj. Použitej nakodovat většinou nejde. 

Pokud by sis sehnal jen elektroniku, tak nemusíš nic párovat přes diagnostiku, ale napáruješ jen dálku v zapalování. 

A přijímač ti pravděpodobně neodešel, anténa je součástí COM2000 modulu páček :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...