21Grams Odesláno 12. listopad 2017 Odesláno 12. listopad 2017 Pokukujem po novom aute, kedže moja starenka ma 20 rokov a pomaly sa mi rozpada pod zadkom Našil som inzerát na 308 SW, inzertujúci uvádza nutnosť opravy servoriadenia, na displeji sa zobrazuje hláška "závada posilovače řízení, nechte opravit vozidlo". Vie mi tu nejaká dobrá duša povedať najpravdepodobnejšiu príčinu, a tiež najhorší možný scenár (koľko by stála oprava). Či vôbec má zmysel sa tým inzerátom zaoberať. Celý inzerát: http://www.autogigant.sk/shop?product__id=905 Citovat
mmartinkovic Odesláno 12. listopad 2017 Odesláno 12. listopad 2017 To moze byt od konektora az po zadrety motor. Najhorsi scenar je vymena serva + robota. Asi nikto len tak nebude vediet od PC povedat co konkretne to moze byt. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
21Grams Odesláno 12. listopad 2017 Autor Odesláno 12. listopad 2017 To je mi jasné, asi som to nedostatočne sformuloval, potrebujem vedieť hlavne náklady na najhorší scenár. Asi sa naň pôjdem pozrieť, možno budú vedieť, snáď to bolo niekde na diagnostike predtým ako sa to rozhodli predávať takto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.