Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poslat přihlášku či neposlat - problematika přihlašení na sraz.


Recommended Posts

@Schreek mas pravdu. Na druhou stranu jako organizator bys taky nechtel, aby se na nekoho kdo se radne a vcas prihlasil a s kym se pocitalo, nenajedl, protoze proste musel prijet pozdeji, protoze mu to sezrali neprihlaseni, ale dorazivsi vcas. A protoze se posledni dobou docela rozmaha se hlasit na posledni chvili nebo vubec, tak chapu, ze v tom organizator chce mit poradek. A o tom, ze to jeden chape tak a druhy tak....... je smutny..... protoze tohle by mel byt zaklad slusnyho chovani, prihlasit se vcas......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš by mělo být pravidlo přihlásit se. Nenahlásíš se = nejíš. Jak píše Scratch je to tu nějaké čím dál populárnější "zvažovat" účast pomalu ještě v den srazu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždycky byl a je dán termín posledního dne přihlášení,aby si to mohl organizátor v klidu připravit,spočítat a doladit,ale když ti to pak pár lidí takto naruší,tak vznikají zbytečné komplikace. Jasně,je to vždy o individuální domluvě,ale jsou tací,kteří už to dělají dost často.. :myslim:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem pár Vánočních večírků pořádal, tak mi prosím nevysvětlujte co organizátor potřebuje. Nechápu, že si tak lpíte na tom jídle. Stejně jakmile se udělá raut, tak ten za chvilku zmizí, at je tam lidí kolik chce a kdo přijede pozdě má prostě smůlu, s tím se nic dělat nedá (ikdyž je přihlášen a má zaplaceno). Nebo můžeme k rautu postavit ochranku, aby hlídala, kdo si kolik bere, kdo má zaplaceno a kdo ne a jestli si někdo nepřidal víckrát :D To pak ale trochu postrádá smysl a úroveň ;) 

K věci. Podle mě by se nemuselo být tak striktní, vždy se najdou lidi, kterým se prostě na poslední chvíli udělá volno a řeknou si hele támhle je sraz, tak tam jedu. A i za tyhle lidi bychom měli být na srazech vděčni, měli bychom je tam přivítat a pokud to jde tak i pohostit. Přijde mi to jako slušné jednání. Ale to už se dneska asi moc nenosí, je lepší se tu urážet a navzájem se plácat po zádech jak se mi tím nebo oním podařilo vytřít a ve výsledku neudělat nic. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schreeku ač s Tebou souhlasím, myslím si, že to, po čem se tu trochu volá je jistá disciplína. Každou chvíli tu čtu, jak jsou pravidla pro všechny a měla by se dodržovat (i na svou osobu) - a taky je to trochu o úctě k práci organizátorů. To, že se někomu "na poslední chvíli udělá volno" je moc príma, nicméně odhad, kolik lidí přijede a kolik čeho bude třeba přichystat se asi neřeší na poslední chvíli :super

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že se tu právě trochu přeceňuje to po čem se volá, všichni víme, že to není o tom, že by ChouLoň nechtěl poslat přihlášku, taková mrcha to není, ale o principu, který i mě přišel jednoduše zbytečně striktní. Ale místo konstruktivní debaty se to tu opět rozjede v urážky a nadávky :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt myslíte, že urážet člověka se musí pouze nadavkami? On úplně stačí tento agresivní tón všech, který si potřebují hned s dotyčným vyřídit účty.

 

Já ChouLone nechci úplně obhajovat, občas jedná trochu ukvapeně a na vyjadřování by taky mohl zapracovat, ale co vím nikdy to nemyslel špatně, tak mě trochu mrzí ty okamžité útoky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou kdyz jsem delal silvestra na chalupe, tak o tom choulon vedel dost dlouho dopredu. nekolikrat jsem ho urgoval at mi da vcas vedet zda dorazi abych jeho misto obsadil jinym, nebo mel i vse pripraveny v dostatecnym mnozstvi. Proste kdyz se silvestr dela v 6-8 lidech, tak na kazdem clanku retezce zalezi. Ozval se mi 30.12. ze dorazi........ pro me to proste neni narazovka v jeho pripade, ale klasicky pristup. A nedivim se organizatorum, ze se jim to nelibi. A upozornuju, ze je uplne jedno o koho jde, vadilo by mi to u kohokoli.

A asi sklizi, co si nekdy nekde zasel, to znam :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi si vyjasníme terminologii - když někdo napíše, že na někoho není moc spoleh, špatně se s ním domlouvá, špatná organizace času, neodpovídání na zprávy apod. - a jiní mají identickou zkušenost NEJDE o urážení. Jde o prosté konstatování (smutného) faktu. 

To se sice odbočilo od tématu - i když ne tolik. Já jsem se třeba na večírek ještě nepřihlásil, protože účast zvažuji, ale deadline (tuším 19/11) k přihlášce a poslání financí je pro mě svatý, pokud to nestihnu do tehdy NEJEDU NIKAM. Tečka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Treba se snažím trochu zmírnit utoky na člověka, ktery v posledních letech dělá pro klub víc než vy všichni dohromady. Za to je tu jen pro posměch....

 

Ono Scratchi ne každý je pánem svého času a je schopen si plánovat na dlouho dopředu. Já jsem na tom stejně, nechodím do práce od osmi do čtyřech a na víc jak pár dni dopředu prostě plánovat v 90% nemohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 11. 2017 at 16:36, Pe.Tr napsal:

Panove kdyby se to chtelo zcenzurovat tak to smazu rovnou ani nemrknete,tak si odpustte tyhle komentare. 

Neda mi na ten tvuj koment nereagovat. Dle tveho predchoziho vyjadreni v jinem vlakne bys to tu ani mazat nemohl, nebo se snad pletu??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...