Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Couvací čidla


James.and

Recommended Posts

...akurat mi prisiel senzor z ping-pongu... Mala otazka jed ho vypojim, da sa nejak vypacit aj von z naraznika, ci musim cely naraznik zhodit? Mam plastove pacidla, ktorymu neskrabnem lak, len ci sa da aj von vypacit alebo ho nejak "presvedcit" aby siel dnu a potom novy nastoknut..? Ako je to najrychlejsie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , jestli ani nepípnou , tak se podívej , jestli si je nevypnul tlačítkem , pak může být na vině čidlo zpětných světel (podívej se , jestli vzadu svítí zpátečka) nebo zásuvka tažnýho (nevyndaná redukce nebo neodskočenej jazýček mikrospínače). Jestli po zařazení zpátečky pípne dlouze , tak udělat diagnostiku , aby se vědělo , co je špatně ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, je hezké, že popíšete závadu, ale když zkontroluju kabely a svorky, zda nejsou zoxidované a pod. tak pk přichází v úvahu už jen diagnostika. Já to řeším diagnostikou hned. Pokud není chyba nebo cokoliv co by se načetlo, jde se dál. Ulehčí to práci a popravdě i čas. Jinak pokud ti to jen dlouze pípne. Může být problém právě v některém z čidel. ale bez diag stejně nezjištíš v jakém. Jinak doporučuji u těch našich autobusů prvně vypojit baterii a nechat ji tak 10min vypojenou a pak zapojit. Nevím proč ale frantíci se prostě s tou elektrikou perou a auta si žijí svým životem. Mě takto pomohlo odstranit tak 3/4 "závad"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...