Hadra Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Ahoj, můžete mi někdo poradit, kde bych sehnal nějaký software na vytvoření obalu na DVD a CD. Nemyslím stáhnout originál obal, ale vytvořit si ho sám. Něco jako je třeba Nero. Problém je ten, že nero na www.stahuj má 190 MB a IT by mně vystřelilo z gatí kdybych ho stáhnul. Navíc mi k ničemu jinýmu nebude, páč nemám vypalovačku.Díky Citovat
Neon Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Corel neni zrovna easy program pro lidi, co neholdujou compům, já osobně dělám obaly v CDcover++ - prográmek starej asi 5 let, ale má cca. 5 MB (ideál pro modemaře) a myslim, že se dá v poho někde sosnout a je prostě jednodchej... Citovat
Guest Miro406 Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 aj nero burning rom ma soft na vytvaranie CD/DVD label..... nemusis mat najnovsiu verziu, vela ludi s tym spokojna nieje, teiz pouzivam starsiu verziu. [upravil dne 24.1.06 Miro406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.