Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dekuju moc vsem za dobre rady.Ted jsem to auto proveril v tech extremnich mrazech a v pohode startovalo do-15.Myslim si ze to bude OK,pri jizde nikde nic neboucha- zadne zvuky.Co se tyce te zadni napravy myslim ze uz bude delana,protoze to auto je hodne zvysene,rozhodne to nevypada ze by to bylo nejak ''sednute''.Jinak jsem velmi prekvapen celkovou solidnosti a zpracovanim toho auta.Myslel jsem si vzdycky ze je to takove male francouzske socialni Uno ale po cca 1000km jsem z toho velmi rychle vystrizlivel.Dokonce bych rekl ze v nekterych vecech(napr.ulozeni motoru-vibrace)i predci dieselove Golfy,ktere jsem az dosud povazoval v teto tride spicku.Takze celkove velmi dobry dojem.Jeste jednou diky moc vsem.

Odesláno

No, přeci v motoru - když vezmeš výkony tu jejich 1.6D, nebo 1.6 TD u těch prvních Golfů, tak ty celkem solidní jsou.... co na tom, že to TD má pomalu stejnej výkon jako můj atmosférák.

Nedávno se kámošovi na 20 let starém autě zadřel, ale on už ho stejně chtěl vyhodit, bo spotřeba oleje byla neúměrná a kastle mu rezla.

Tak krásně se mu sekl ...

Odesláno

s tim mohu jenom souhlasit kolega ma polo z roku 92 a ja 205d z 87 co se tyce intrieru je polo hezci ale po nastarovani je to traktor vse se chveje drnci najel jsem na 205 za posledni mesic 10000 km opravdu a jedina zavada byla pichla pneumatika a co se tice jizdnich vlasnosti tak predcili me ocekavani jedine snad je jizda po dlazebnich kostkach to bych chtel nak doladit nevim jestli vetsi kola :myslim ale jinak pohoda startuje i v nejvetsich mrazech a topi lepe nez roztopena kamna za 30 tisic kc naprosta spokojenost a to nemluvim o spotrebe :super

[upravil dne 27.1.06 BobyD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...