Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

o žárovkách je toho tady plno ale já to budu mít komplikovanější.. mám citroen c5 I a mlhovky mám v hlavním světle přičemž žárovky h4 jsou jak dálkové tak i mlhové. další díry na mlhovky se mi do nárazníku dělat nechtějí a tak by mě zajímala zkušenost na nějaké dobré žárovky co svítí pěkně v noci i v případné mlze.. zaujaly mne hlavně tyto žárovky tak pokud někdo má podobný problém co já tak budu rád za každou zkušenost

Odesláno

Ahoj, kdysi jsem hledal dobre žárovky do mlhovek a spousta lidí mi doporučila žluté mlhové žárovky od značky piaa https://www.amazon.com/PIAA-13507-Yellow-Performance-Bulb/dp/B00CRHT0QY , sou ale drahý jako mrcha tak sem se na to vybodnul, pokud máš tak dva tisíce navíc tak je vyzkoušej a dej mi vědět :D jinak nevim jestli bych kupoval žlutý žárovky od amazonskýcho číňana. nejlepší zkušenost mám s Osram bluevision, ale já mám h4 tak nevím jaký budou v h7. ale jak říkám jedny z nejlepších žárovek co jsem zkoušel jsou ty osramky, taky bych se rád podíval na ty piaa ale jsou drahý :papa 

Odesláno

ja jako normalně v dalkovych mam h4 cool breaker od osramu ae na tu mlhu nic moc.. no to se mi moc nechce davat 2000 za žarovky :D

Odesláno

Obojí je v pohodě. Ta Narva je pocitově víc žlutá. Osram dělá ke žluté trochu fialový efekt. Zvlášť na sněhu je to vidět :myslim Minimaxa ti na ně určitě udělá lepší cenu :aut 

Odesláno (upraveno)

Neudělá :(

Edit: Poptal jsem je u dovozce, jestli nemá nějakou osramku v šuplíku, tak vydrž...

Ty Narvy nevidím už ani v systému.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Tak ten Osram se dá objednat. Kolik kusů? Pak mi sdělí cenu. Mohli by jste se složit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...