Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vysavač Karcher WD3 vs. Nilfisk buddy II12 (nebo 18l)


celda1970

Recommended Posts

Zdarec.....kdo máte zkušenost s těmito typy průmyslových vysavačů...?? Chci jeden z těchto do garáže a na vysávání auta....i na vysátí vody z podlahy se bude hodit.......máte někdo nějaký z těchto dvou....který má větší sací sílu atd....:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem do garáže pořídil vysavač v Lidlu   funkce má totožné s tím Karcherem navíc má vypouštěcí otvor pro vypouštění kapaliny bez rozebírání " mašiny " parametry jsem detailně nezkoumal.   Když jsem porovnal ty dva Tebou zmiňované tak bych se asi klonil k tomu Karcheru sice nejsem zastánce " značkových " záležitostí i když i Nilfisk je celkem uznávaná značka. Bohužel podle dohledatelných informací nemá Nilfisk výfuk což je užitečná věc a je celý plastový . Karcher má plechový " kýbl" čímž bude odolnější oproti celoplastové mašině.  Ale záleží také na tom jak moc bude v zápřahu pokud ho chceš jen na pravidelné uklízení auta a nechceš na to tahat vysavač z domu tak na takovou práci a občasné odsávání při vrtání do zdi apod. musí stačit oba.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám také ten z Lidlu. Rozmýšlel jsem se také pro nějaký Karcher, ale náhodou měli zrovna ten v Lidlu, tak jsem ho vzal. Používám ho na vysávání bordelu v garáži, v autě a na odsávání při řezání pilou apod. Mám ho už druhý rok a funguje dobře. Náhradní pytle i filtr do toho také seženeš. Pro tyhle domácí účely je dostačující.

Upraveno uživatelem Driver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám ten z Lidlu a za ty prachy to i docela vysává. Samozřejmě se to nezdá srovnávat s vysavači za 15k+. Jako bonus je 3 roky záruka. Mně se kdysi porouchal a díky té 3 leté záruce to bylo opraveno zadarmo. Mám pocit, že ale ne veškeré příslušenství je dostupné z ČR. Ty základní sáčky a filtry jsou k mání i z "druhovýroby".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My máme WD3 a jsme spokojení, vysávalo se sním během rekontrukce bytu, takže vysávání po vrtaní, řezání a bouraní panelu zvládl bez problému, originální nástavce nevypadají úplně betelně ale dají se použít i ze starších vysavačů. Jinak železný hrnec má pouze verze premium. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Nilfisk má foukání jak jsem našel někde video....na ten Parkside z lidlu už jsem taky koukal ....má  ho soused ale když je napůl plnej sáček tak má o dost menší sání....asi vezmu ten Nilfisk ...i ta cena je slušná...má i oproti Karcheru lepší stabilitu..větší kolečka .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...