Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 - dálkový centrál


HerpCZ

Recommended Posts

Ahoj :) Jelikož jsem v rodině "podědil" 306ku kombíka, dávám ho trochu do pucu a nelíbí se mi jedna věc - nefunguje dálkový centrál. Co se pamatuju, tak fungoval a pak ze dne na den přestal. Dlouho se s tím jezdilo jen tak, než někdo vyměnil baterku, avšak výměnou se nic nezměnilo a dálkový centrál pořád nefunguje. Dioda v ovladači není, jedná se tedy asi o rádiový typ. Synchronizaci tak, jak se uvádí v příručce k autě jsem zkoušel, bez úspěchu.

Napadlo mě, jestli není v čudu nějaký kábl. Centrál normálně funguje, když odemknu nebo zamknu ručně klíčem, reagují všechny dveře, ale všiml jsem si - auto nezabliká. Je to normální, nebo je někde chybka? Vím, že když ještě dálkáč fungoval, tak aoto vždy zablikalo, jen nevím, jestli i při ručním otočení klíčkem... Protože pokud by blikat mělo, opět by mě to mohlo vést k chybě někde v elektronice auta.

Každopádně, máte někdo prosím nějaký nápad co s tím? Nevím, kde je umístěna řídící jednotka či přijímač, někde se tu psalo, že pod zadními sedadly, v knize Jak na to se zase píše o sloupku u řidiče, jinde zase bylo, že nahoře u osvětlení kabiny, tak nevím... Je to kombík r.v. 2001 2.0 HDI 66kW, kdybyste někdo věděl, kde je to u této verze, budu moc rád :)

 

Jinak pár témat jsem o tom četl a tam bylo vesměs řešení "nechce se mi to dělat - koupil jsem univerzální jednotku", tomu jsem se chtěl vyhnout.

 

Předem díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...