Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo


Radek Hurvajz

Recommended Posts

TISKOVÁ ZPRÁVA

9. října 2017

 

Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo představuje na tratích Gran Turismo Sport svou nejnovější verzi L750 R HYbrid Vision Gran Turismo

 

 

30. května 1916 vyhrál Peugeot L45, který řídil Dario Resta, legendární závod 500 mil Indianapolis. Jeho průměrná rychlost dosahovala 135 km/hod. O 100 let později vzdal Peugeot a Peugeot Sport při 100. výročí tohoto úspěchu hold vítězství v Indianapolis vozem Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo. Při příležitosti vydání nové video hry Gran Turismo Sport pro PlayStation®4, k němuž dojde 18. října, odhaluje Peugeot a Peugeot Sport novou, elegantnější a sportovnější verzi tohoto vozu, model Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo.

 

Zcela nový zážitek z jízdy za volantem vozu Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo, což je výrazná a elegantní verze modelu Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo

 

Oba modely v sobě nesou stylové principy značky Peugeot. Svým aerodynamickým tvarem budí dojem, že splývají se silnicí a tvoří s ní jeden celek.

Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo splňuje stejně jako Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo požadavky a pravidla automobilových závodů, současně získal samonosnou karoserii z uhlíkových vláken. Pro řidiče znamená tato nová verze vozu zcela nové zážitky.

 

Největší snahu upíná Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo k účinnosti, a proto je opatřen spalovacím motorem i elektromotorem. Výkon spalovacího motoru je 580 k, maximální otáčky dosahují 10 000 ot/min. Doplňuje ho elektrický motor o výkonu 170 k, takže celkový výkon vozu Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo je 750 k. Elektromotor je poháněn kapalinou chlazenou lithium-iontovou baterií. Sekvenční sedmistupňová převodovka využívá nejmodernější technologií závodních vozů. Celá pohonná jednotka je umístěna na zadní nápravě.

 

Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo má brzdový systém s dvojitým hydraulickým okruhem a čtyřmi karbonovými kotoučovými vzduchem chlazenými brzdami, variabilní systém zavěšení náprav, které mění výšku karoserie podle rychlosti vozu, a kovaná hořčíková kola – vše bylo navrženo tak, aby byl vůz co nejlehčí a nejaerodynamičtější a dosahoval tak vynikající výkonnosti.

S hmotností pouhých 825 kg, tj. o 175 kg méně než Peugeot L 500 R HYbrid Vision Gran Turismo, dosáhne zrychlení z 0 na 100 km/h za 2,4 sekundy.

Ať už si vyberete jakýkoli z nich, oba tyto závodní stroje se dokonale přizpůsobí všem 17 destinacím a mnoha tratím, které jsou k dispozici ve videohře Gran Turismo Sport.

 

Digitální aktivace: staňte se automobilovým závodníkem 24hodinového závodu na Twitteru

Chopte se volantu vozu Peugeot L500 R HYbrid nebo Peugeot L750 R HYbrid upraveného ve vašich barvách a vyrazte na 24hodinový závod na Twitteru.

Váš cíl je jednoduchý: ujet v zadaném čase co největší vzdálenost, s tím, že každé dokončené kolo se rovná jednomu retweetu.


Vítězem bude závodník s nejvíce retweety na konci závodu.
Vše startuje na Twitteru značky Peugeot 9. října ve 12:00!

https://twitter.com/Peugeot

02 GT16_ULTIMATE-re.jpg

01 GT16_ULTIMATE-re.jpg

04 GT16_ULTIMATE-re.jpg

06 GT16_ULTIMATE-re.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...