Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde prodat auto?


midz

Recommended Posts

Ahoj,

chtěl bych od vás poradit :) Snažím se už marně delší dobu prodat své auto a jelikož s tím nemám zkušenost, tak nevím kde inzerovat, případně na jaké bazary se obrátit. Vystavil jsem svůj inzerát na sautu a na bazoši a ozvali se mi pouze překupníci nebo bazary. AAA Auto dokonce napsalo sms, kde se tvářili jako fyz. osoba ale po zavolání na číslo z té sms mi to vzala infolinka a už se mě tam snažili nahnat. Tento přístup se mi ale nelíbí a nechce se mi ho podporovat, ale vypadá to, že nemám na výběr :( Díky az rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud půjdeš do "Áček" vezmou Tě na "hůl". Přihlaš se sem do klubu (členství se Ti vyplatí i jinak), dej si inzerát sem, obejdi pár bazarů v okolí (nepiš a netelefonuj  důležité je co uvidíš na vlastní oči - jak se chová personál atd.) a uvidíš, že najdeš.:papa  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na bazoši do inzerátu uveď "bazary nevolat" a pak je pošli do ...

Na bazoši jsi správně začal vyšší cenou, ale zřejmě je vysoká. Takže pomalu (nebo rychle) snižuj cenu. A možná dojdeš k závěru, že za nižší cenu se auto nevyplatí prodávat, anebo raději prodat někomu v rodině.

Prodávám auta často, ve firmě máme 21 a v rodině asi 6. Pokud za auto ručím, tzn. je v pořádku, tak dávám inzerát, případně nabídnu místnímu bazaru (auto morava šumperk). Pokud je auto už nejisté (mnoho poruch), tak ho za zbytkovou hodnotu nabídnu místnímu servisákovi, který ho řádně opraví a pak s mírným ziskem prodá ve vesnici.

Aut je moc, prodejní ceny jsou nízké.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, FrantaCV napsal:

Pokud půjdeš do "Áček" vezmou Tě na "hůl". ....

A proč by to mělo být "braní na hůl"? Pro ně je to obchod, nabízí službu za kterou musíš zaplatit, nejsou charita. Takže ve výkupu mu dají o třetinu méně než když si to prodá sám, musí na tom přeci mít zisk. A prodávající se nemusí o nic start. A v komisním prodeji musí zaplatit zase za to, že jeho auto vystaví, předvedou potencionálnímu kupci a případně zprostředkují prodej. Takže něco za něco. A kupodivu "Áčka" nám za firemního Golfa nabídly ve výkupu nejvyšší cenu z poptávaných bazarů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za reakce. Stal jsem se členem a pořád musím sbírat příspěvky, což jsem si tu přečetl až později :) No co se dá dělat.

Zkusím ho tu pak vystavit když se mi podaří nasbírat dostatečný počet příspěvků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych kombíka 308, je to pro mě nejvíc cenově dostupné a navíc se mi i líbí. Už jednu v rodině máme a spokojenost :) Kdybych si tenkrát koupil kombíka 407, tak to teď řešit nemusím, ale holt jsem ještě neřešil praktičnost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...