Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

displej klimatizace


vozzyn

Recommended Posts

Zdarec, na 206ce když rožnu světla, tak displej klimy pohasne z důvodu toho aby nevoslňoval, to chápu, (na 307ce to dělá taky), ale pohasne tak, že ve dne na něm není skoro nic vidět, když sou světla zhaslý, displej svítí krásně. Je to normální, máte to taky tak?

Díky za rady.

p.s. na panelu klimy mě nesvítí tlačítka, může to s tím nějak souviset?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , nech si nakonfigurovat denní světla , rozsvítí se automaticky po nastartování bez budíků a pohasnutí displeje , když budeš chtít vidět na budíky v noci , tak si je zapneš páčkou ručně . Nebo zkus upravit jas tlačítkem na budíkách při zapnutých světlech , třeba to pomůže . To , že ti na panelu klimy nesvítí tlačítka , bude vadná žárovka v tom panelu , takže vyndat panel a žárovku vyměnit - vyměň radši všechny (myslím , že tam jsou tři) , ať to za chvíli nemusíš rozdělávat znovu ;)

Upraveno uživatelem jarokare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jarokare díky. Jo, to automatický rozsvěcení by asi pomohlo, jas mám nastavané na maximum a ty žárovky vyměním hned, jak bude trochu času a nebude úplně hnusně, třeba ty žárovky budou trochu prosvěcovat i displej. Mě šlo hlavně vo to, že to pohasne hrozně moc, na 307ce to pohasne taky, ale jenom trochu, tak jestli to tak je na všech 206kách, nebo za to můžou ty nesvítící žárovky v tlačítkách. A to budou asi ty stejný, jak sou v tom horním displeju, že?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čoveče ChouLu, tak sem to zkoušel a měnit jas mě de akorát při rožléch světlech, asi chyba mezi sedadlem a volantem :), když světla zhasnu, tak klima svítí krásně, uvidíme co to udělá až vyměním žárovky v tlačítkách, čest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek: nahoře na přístrojovce mám jenom malé displej na rádio/datum/čas/teplotu, spotřebu mě neukazuje a tlačítkama vedle displeja nastavuju akorát ten čas a datum. Jas budíků a toho malýho displeja reguluju tlačítkem v budíku (tím levým), ale na displej klimy to vliv nemá. Jinak nevim, jakou konfiguraci displeje myslíš :nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, ty maš jen zakladní displej bez palubního PC.

Je možný že žarovičky jsou zčernalý a svítí méně, po vyměně by to mohlo být lepší.

Ale vyřeší to určitě to automatický rozsvěcení, tam by displej měl zustat osvětlen na max dokud neotočíš páčkou k rozsvícení světel a tím by displej pohasnul aby neoslňoval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to kuchnul a žárovky u displeja byly dobrý, žárovka na tlačítka byla spálená, ale po výměně je to pořád stejný, mě prostě přijde že ty žárovky po rozsvícení světel pohasnou hrozně moc, asi to tak má byt, mě šlo hlavně vo to, že mě napíšou majitelé 206tek že to je normální, že to tak mají taky, nebo že jim to sice pohasne, ale není to nic hroznýho, ale asi nic, tak to nechám jak to je a hotovo, ale všem co sem přispěli, moc dík :papa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...