Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomáhat a chránit


Pepito

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

tak me dostihli pomahalove a chranici....... V Linci...... 7:05 v sobotu sam na prazdne dalnici na privadeci k Linci svitila cedule 100 km/h (opravdu v te dobe velmi platna), kdyby byl pracovni den, tak to snizeni rychlosti kvuli kolonam i pochopim..... no po odectu mam 121 km/h a na slozence sviti 70 EUR :/. Fakt me tohle mysleni lidi stve. Proste zaplatim 70 EUR za to, ze na dalnici, kde neni v realu zadne omezeni a jsem tam uplne sam, musim jet 100 km/h........ fakt tomuto mysleni nerozumim. A na tuti mi jeste ty zmrdi poslou i body dolu..... a neni obrany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čemu se porad diviš?je tam jednou cedule 100km/h tak v tom nic nehledej a jed tak a nehledej v tom žádnéj princip,nebo si kup méně výkonné auto,třeba 1.6 ,aby te to porad nesvadelo závodit....nebo budeš platit pokuty pořad a porad se rozcilovat....;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako 121 zvladam jezdit i s 1.2 od hjundaje. Akorat me tam ta stovka prekvapila tak jsem jen sundal nohu z plynu ze to dobrzdim motorem na prazdne silnici a blik blik. No mohl jsem slapnout na brzdu a byl by klid.... Jsem proste strasnej pirat :). Cetl jsem o stejnych pripadech za 50 eur. No holt to mam nad 20.... Ja se nerozciluju ze jsem jel rychle. Ja se rozciluju nad tim ze kdyz je to elektrocedule tak je proste zbytecny aby te o vikendu kdyz i nejsou kolony te 5 km pred Lincem otravujou se 100 na dalnici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda " ven " nejezdím a když náhodou tak buď busem nebo náklaďákem, osobákem jsem byl asi dvakrát v Říši. Ale tuším že někde proběhla informace že na spoustě dálničních úseků rakušáci omezují rychlost kvůli hluku a tam pak že jsou pokuty ostřejší než u měření které je " jen " měřením. Třeba je to Tvůj případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Charlie 1 napsal:

Může se založit vlákno,kdo zaplatíl nejvíc na pokutach,nebudu daleko od pravdy, když řeknu že Scratch bude na třech medailových místech....za 23 let co jezdim jsem nedostal nikdy pokutu za rychlost....takže to jde,pokud si člověk nehraje na závodníka....;)

to si nemyslim, ja mam zatim na konte

500 - dalnicni SUP, 500-dalnicni SUP, 300-radotinsky SUP, 100-predjizdeni na dvojite plne mezi MB a Jicinem, 20EUR- na slovensku za 130 na okresce, a ted 70 EUR za ten Linc. A jednou mi za 90 na 50 domluvili (ale to jsem mel formana :D), takze ja si myslim, ze s vysi pokut az doposud, jsem byl spokojen.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...