Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

STOP 24 hodin


Stefan

Recommended Posts

No jó clapi. Vy ste si pořádně nepřečetli návod. Vlasní samolepka je jen reklamní předmět. Symbol 24 HODIN se distribuuje na plachtě 3x4 metry a součástí balení je je i motážní sada klíčů, nastřelovacích nýtů a lešenových trubek pro uchycení na střechu. Vlajku se doporučuje instalovat do svyslé polohy, páč naše policie se satelitním sledováním teprve začíná vybavovat a tudíž by byla na ležáka snadno přehlédnutelná. Respektive asi dva lidi u policie vědí, co je satelit a jeden znich dokonce tuší, že to má asi něco společnýho s tou divnou šiškou, co má soused na střeše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stefan: urcite to je celostatni akce, ale kdyz jsou liny, tak to stejne nepomuze. V Teplicich to maj na magistratu a na policii. Jestli najdu tvoji adresu - poslu ti ji, jo? Nebo mi ji posli na 602147237. Po tvem \"zazitku\" se taky snazim zabezpecit, jak to jen jde. Kdybys potreboval alarm, muzu zajistit velkoobchodni ceny bez DPH (Stopol LF 200 za 1900kc, central 750kc - 2*5,2*2).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou elektrikou - existuje něco, čemu se říká \"elektrické křeslo\" - potah na sedačku má v sobě vpletených pár tenkých drátků, a je to napojeno na vysokonapě?ový generátor (z paralyzeru - cca 200 000 V). Maj to v autě někteří taxikáři, na sedačce spolujezdce, kdyby náhodou něco :) Pokud to ale do auta nastražíte, bacha na dvě věci: 1) spolehlivé vypínání 2) když se vám tam někdo vloupá, a ten systém ho zabije, jdete sedět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viz elektrické křeslo; u nás je to všechno stejně naruby a stojí to za h...o. Kurvy ,zloději a podvodníci maj zelenou a když je za něco chytěj dostanou snad jen pokutu.Když se ale bráníš,jseš hned trestanej za porušování zlodějových práv a máš víc problémů než pachatel. Jak někdo řekl ke vstupu do unie: hlasujte všichni pro vstup do unie a až se hranice otevřou jděte z tohodle bezprávního státu dopr...e.:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...