Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Škubání motoru


weskr

Recommended Posts

Zdravím vás. Koukal jsem na všechny fora zde, ale můj problém to neřeší. Před třemi měsíci, mi z ničeho nic začalo škubat v motoru, ato že silně, po pár kilometrech mi motor chípnul, a nešel ani nastartovat, v servisu mi řekli, že prý je to čidlo klikové hřídele, které mi vyměnili, ale včera mi to udelalo to samé, jen s tím rozdílem, že po cca patnácti startování to chytlo, a já dojel domů. možná to s tím nesouvisí, ale prři každém cuknití, či škubnutí se mi vypnulo rádio a větráky. Nevěřím, že za tot může čidlo klikové hřídele...Mám Peugeot 407 sw 100kw 2.0 HDI. Moc děkuju za rady a nápady. Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P307 1.6 HDi 80 kW  po vymene turba auto obcas za jizdy cuklo, hlavne kolem 1800-2300 ot., diagnoza nic neukazala. Jednoho dne cukalo a chrchlalo az chcipl motor. Po vychladnuti motoru jsem mohl opet nastartovat a dokorcat se domu.Chyba na diag p0193. Vymenil jsem cidlo tlaku paliva na railu (gola klic 27 prodlouzeny) je pod EGR. Smazal jsem chyby a auto zatim jede pekne.

Upraveno uživatelem chipyes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Děkuju za rady. Jen bych tu rád napsal, čím to nakonec bylo. Diagnostika nic neukázala, ale našel jsem týpka co se zabývá Peugeotama(v Chomutově) A ten mi poradil, palivový filtr(prý je to samozřejmost to měnit pravidelně) a ještě mi vyměnil čidlo klikové hřídele. Od té doby najeto cca 2500km, a žádné škubnutí, tak snad se to tím už na dobro vyřešilo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...