Radek Hurvajz Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 (edited) Tak nastupce moji 406 už je doma, dneska jsem si ji dovezl z Prahy, pěkně jsem si pojezdil, cca 600km. No je zase stříbrná, nahodou se objevila zrovna v tyhle barvě, jinak 109 koníků v Benzinové 1.6 16V. Moc pěkný autíčko, příjemně tuhý podvozek. Čeká mě přihlášení, přišla z německa, a pak rozvody a nějaká kosmetika. Zatím pár foto od prodejce, svoje nafotim později. Edited March 28, 2022 by Radek Hurvajz gronholmm, pavelu96, MilanF1 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Gratulace Čekání a hledaní se nakonec vyplatilo. Tak ať slouží, alespoň, jako 406 Radek Hurvajz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted September 20, 2017 Author Share Posted September 20, 2017 Par kosmetických uprav, jako pokroucené lizatko, litý kola, radio a bude to naprosto super. Spotřeba po přijezdu z Práglu po cca 300km je na 6,5l, a to jsem to celkem hnal, protože jsem spechal na noční Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Krásný kousek Je potřeba si udělat radost "na stará kolena" Já to mám taky tak,někomu se moje cc líbí,někomu ne,ale hlavně,že se líbí mě Přeji mnoho šťastných kilometrů a užívej života Radek Hurvajz and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Noooo paráda.... Ať slouží.. Radek Hurvajz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Gratulace Čekání a hledaní se nakonec vyplatilo. Tak ať slouží, alespoň, jako 406 Hele, ja to už vzdaval, už jsem si řikal že prostě budu jezdit 406 až do její smrti, a najednou se objevilo toto, projel jsem si historii a seděla, auto je pěkný, tak to nakonec dopadlo, a šlo to rychle, jsem se bál že když zavaham jako s tou u Chomutova tak bude rychle pryč, takže v neděli objevena (vlastně i vystavena prodejcem) a ve středu už doma Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Gratulace pěkný auto,hod sem info o prodejci nebo jeho nabídku budu sledovat jestli nebude mít něco pro me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Radku gratulace. Čekání se nakonec vyplatilo. Kdo si počká, ten se dočká. Neboj, taky jsem to při hledání 5008my začínal vzdávat. Tak ať slouží k plné spokojenosti a hodně kilometrů bez nehod a poruch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 At ti dělá jen radost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Konečně Tak ať slouží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Pěkný autíčko, ať slouží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Gratulace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Kamarád nabízí hdičko s nájezde 10tkm po prvním majiteli za hodně rozumnej peníz, ale tohle je něco jiného ať slouží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Mrskni na to ty ouragany z 406.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Vypadá pěkně , to je ta německo-dánská nebo si hledal ještě jinde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Taky gratuluji. I když koukám, že přecházíš z většího(prostornějšího) auta do menšího.V 99% je to naopak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Dyť se sesychá... Tak mu to stačí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Tam ma vuc mista jak v 406, ver mi. Gratulace. P.s. Pc doma.Ď Radek Hurvajz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Jak tam strčíš vnoučata? Vždyť jí zapomněli přidělat vzadu dveře. Ale velkou fexu mám... Pěkné autíčko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 před 3 hodinami, jarokare napsal: Vypadá pěkně , to je ta německo-dánská nebo si hledal ještě jinde ? Jo je to vona. Jinak k velikosti, jezdim 90% sám zbytek ve dvou a dvakrát do roka někoho vezu vzadu, tak když tam chce tak si tam prostě vleze. Menší auto mi prostě stačí. Méně dveří = méně problémů kveton and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts