Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nefunguje i funguje centrální zamykaní....


Karlitos

Recommended Posts

Dobrý den, mám PG 206 1.9d  začalo to v pondělí odpoledne klasicky jdu k autu chci otevřít na dálku klíčem a nic. Koupím si novou baterii do ovladače zmačknu a nic zkusím na podruhé na potřetí nějak to zareagovalo. Na to že mám novou baterku tak nic moc... nastartuji vše v pohodě dojedu do práce a nejde zamknout ani odemknout. Když strčím klič do dveří od řidiče tak všechny dveře se zavřou bez problému i otevřou. Můžu to tak udělat několikrát po sobě a není problém. Já bych si otevřel dveře manuálně ale nejde nastartovat blokuje to asi ten centrál (při manuálním otevření mi pak houkal alarm když jsem otevřel dveře ted už ne nevím ani proč) Včera jsem se díval do pojistek vizuálně jsem nic nenašel pár jsem jich zkontroloval ale nevím ani kde ji mam hledat pač jsem našel jen novější schema od centrálu 206 a vůbec tam nemám tolik pojistek. No a dopadlo to tak že jsem se vrtal do pojistek atd + do kabelech co vedou různě ani nevím kam pač jsem byl už zoufalí a po různých pokusech mačkaní klíčku a strkaní ho do palubovky a různé kombinace no prostě úplné nesmysli :)  tak jsem si všiml že na volantu už nebliká červeně dioda a po 2 hodinách zoufalství atd jsem to nakopnul a jel domů. Ale dnes už bez šance blikající diodu se mi nepodařilo zázračně zmizet :D ani nebyl čas. Nevím co s tím... budu rád za každou radu děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kravi mu UNI alarm
zacal bych tou diodou v palubce a sel po kabelu
skoncis pravdepodobne nekde u pojistek kde bude cerna krabicka centralu
pokud by nevadilo ze ji odstranis usetris si pripadne dalsi problemy
jen musis najit vsechny kabely - nelze jen krabicku demontovat prootze je v ni napojeny i imobilizer

nekde jsou puvodni kabely od zapalovani ustrizene a napojenen na tenhle dodelavany central

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle ovladače tam máš Jablotron , zkus podle návodu znovu spárovat ovladače a když to nepůjde , tak ho najdi a odpoj . Akorát budeš muset znovu propojit imobilizační okruhy - vyndej tu malou 6ti pinovou patici se silnýma kabelama a propoj 1-3 , 2-4 a 5-6 a auto musí jet

CA-320.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, to spárovaní klíčů jsem myslím už zkoušel na haluz a nic. Ale možná přes to skryté tlačítko Valet by to šlo vyhledat novy klíč ale je problém že nevím kde je nebo kde ho hledat aspon. Tchyně se ptát ani nemá cenu ta ani netuší že to není original centrál jako já do ted  :D  Asi nebudeš vědět kde se objevuje nejčastěji? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera jsem si udělal čas.. beru si nářadí atd. A že srandy zkusím ten klíč a funguje bez problémů jako předtím ale odpojil jsem si baterku a nabil bateri před zimou a zase to nefunguje ale alarm funguje když otevřu dveře manuálně ale nejde vypnout klíčkem jak na dálku tak v zapalování. Nechápu kde je problém jednou funguje pak odpojím bateri a nefunguje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...