Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot v ČR partnerem mistryň ČR ve florbale


Radek Hurvajz

Recommended Posts

TISKOVÁ ZPRÁVA

15. září 2017

 

 

 

 

Peugeot v ČR partnerem mistryň ČR ve florbale

 

Značka Peugeot v ČR a Florbalový klub Jižní Město uzavřely dohodu o spolupráci. Peugeot poskytne svému novému partnerovi, zastřešujícímu mimo jiné i osminásobné mistryně ČR ve florbale, tři vozy značky Peugeot, Florbalový klub Jižní Město na oplátku posílí image značky Peugeot. 

 

 

Značka Peugeot se již po mnoho let marketingově angažuje v různých sportovních disciplínách. Nejvíce to dokazují tenis a golf, které jsou se jménem Peugeot spojeny už více než 30 let. Dohody o spolupráci byly uzavřeny také s různými ragbyovými a fotbalovými kluby zejména ve Francii, např. s  FK Sochaux, který vznikl v roce 1928 na popud Jean-Pierra Peugeota. Peugeot v ČR se rozhodl podpořit florbal - sport, který ač poměrně mladý, raketově narůstá z hlediska popularity, členské základny i atraktivity pro diváky. Aktuálně vykazuje více než 80 000 členů, což je z tohoto pohledu druhý největší kolektivní sport v ČR.

 

Florbalový klub Jižní Město je ve světě tohoto dynamicky rozvíjejícího se sportu pojmem. Je totiž základnou aktuálně úřadujícím mistryním ČR ve florbale, které tento prestižní titul získaly už osmkrát. Současně připravuje na vrcholovou florbalovou dráhu i juniorské týmy. Značka Peugeot v ČR poskytla svému partnerovi na celou florbalovou sezonu, která začíná 15. září, tři vozy značky Peugeot: Peugeot 5008, Peugeot 308 SW a Peugeot Boxer Combi. Florbalový klub Jižní Město na oplátku zajistí zviditelnění značky Peugeot na všech svých zápasech.

 

 „Partner, který má za sebou osm titulů, si určitě zasluhuje respekt a obdiv. S hrdostí s ním spojíme naše jméno. Od partnerství si slibujeme posílení naší image a zviditelnění naší značky a produktů. Geometricky rostoucí řada příznivců tohoto atraktivního sportu je pro nás potenciálem k získání nových kontaktů či budoucích klientů,“ řekl Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

 

Markéta Šteglová, předsedkyně Florbalového klubu Jižní Město: „Pro florbal jako takový je skvělá zpráva, že světově známá značka, jakou Peugeot je, se rozhodla spojit právě s naším sportem. Náš klub tak získává silného partnera, který nám přináší velké ulehčení v oblasti cestování, protože právě poskytnuté typy vozů jsou pro nás ideálním spojením komfortu, krásy a praktičnosti. Věříme, že i pro Peugeot bude investice do florbalu přínosem.

 

 

Flor-02_Tym.jpg

Flor-01_Tym.jpg

M-Venturini-a-M-Steglova.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...