Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 407 sw


Pikvik

Recommended Posts

Cena je medzi kupujucim a predavajucim. Ja som narazal na ten najazd. Nove auto si s najvacsou pravdepodobnostou kupi niekto (firma), kto proste jazdi. 200t km spravi za menej ako dva roky. To su realne najazdy. Skor sa treba zamerat na stav auta a servis ako na tachometer. Radsej kupim auto s 250tkm ale napr. s novymi tlmicmi ako 200tkm kde Ta tento servis len caka...

Sorry za uneseniw temy. Toto Ta asi nezaujima. Ty chces proste autak :-)

Tak hezky vecer!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že "normální" nájezd je tak do 2.000km měsíčně, po 10ti letech by to auto mělo s přehledem 200.000km. 407 bych se po zkušenosti asi nebál koupit i s 200+ ale hodně záleží, jak o to bylo postaráno - no ostatně jako u všeho. U nafty možná ještě trochu víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry za OT. Ale na zapade je vlak pre jedneho obvykle drahsi ako nafta do auta na podobnej trase. Staci jazdit napr. Pariz Brusel tam a spat kazdy den (firmne auto nestoji, ale striedaju sa vodici). To mas 320km jedna cesta (one-way).

Objavili sa tu prave hodne mlade stocene auta, ktore mali v skutocnosti taketo neuveritelne obrovske najazdy...

Tu ale ludia radsej veria stocenemu tachometru a vyzaduju to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezké ale na můj vkus výbava o ničem. Sedačky obyč, chybí elektrický posuv/sklápění, nemá to parkovací senzory, tlačítko na lock zadních dvěří (dětská pojistka) a na kolech bůhvíproč chybí krytky šroubů - ale to je to nejmenší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, originály moc levně ne, ale jak myslíš :)  Jako jinak vypadá fajn, ale já mám sedačky v polokůži a lektrice (i když bez výhřevu) a horší bych nechtěl. Ale chápu, pro někoho to nehraje tolik roli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Automatu sa neboj. Obvykle ma lepsi finalny prevod - nizsie otacky. Nedovoli motor pretacat ani podtacat. Dolezita je udzba. Po kupe treba hned vymenit olej aj s preplachom.

Obvykle sa na diag a pri jazde pozna, ci je automat v poriadku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...