Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Legalne Bi-Xenony P406


Majkx00

Recommended Posts

  • O 11 měsíců později...

Ja som zobral 2 pary H7 LED z Aliho za asi 11 Eur / par a svietia paradne. Teplota 5500k , aktivne chladenie a LED Cip je vecsi nez na tomto.
Cize nemusis sa nutne plasit za Osramom , ak chces poslem ti link na Aliho.

Co sa tyka svietivosti tak LED je omnoho ale ze omnoho lepsia nez halogenka (mal som tam Osram Laser daco..)  a svietivost je neporovnatelna. Stretavacky mi svietia cca tak ako halogen ked som mal zapnute strety + dialkove (bavim sa o svietivosti, nie vyske svetiel)

Hlavne si postraz nech ti funguje natacanie paraboly, inac budes oslnovat. Najlepsie postavit pred stenu a nastavit popr pootocit LED ziarovku aby svietila v primeranej vyske.

Upraveno uživatelem Majkx00
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Když já na tehlech nesmyslech neumím nakupovat. :) Svetla a korekce funguje bezvadně. Světla jsou nová, na potkávacích jsou čočky, ty to pekelně ořezávají. Mne jde právě hlavně o tu teplotu, že to hřeje míň než klasická žárovka, protože v té čočce se to hrozně hřeje a ona se pak oloupe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byly doby kdy kazdej "hipster" s Feldou do ni musel nacpat xenooony a ze oslnoval siroko daleko mu bylo sumak. Ted moda poskocila k LEDkam do hlavnich svetel. Ze nejsou homologovany a ze v parabole navrzene na bodovy zdroj svetla [zarovku] z principu funkce nejdou seridit a oslnovat musi je taky sumak???

Jen vic a houst policejnich kontrol ktere pujdou po nejruznejsich udelatorech tohodle typu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pesastor , jak píšu shora, auto má v potkávačkách čočky, výšková regulace funguje, pečlivě ji používám. Ty čočky to ořežou krásně. Dříve jsem tam nějaký čas HID sadu měl taky, prptože než jsem koupil nová světla, prostě to na žárovky nesvítilo. Vše jsem pečlivě vyzkoušel, světla samozřejmě seřídil "na krátko", osobně jsem si to několikrát zkusil, a za celou dobu si nevybavuju, že by na mně bliklo jediné protijedoucí auto..... Světla v kupé navíc původně na xenon stavěna byla, mají dokonce v parabole prostor pro balast, ale pak se tam asi z úsporných důvodů xenony nedostali.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...