Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Posuvne dvere - netesnost a diera na nieco


matvejson

Recommended Posts

Witajte priatelia, mam dotaz - teda dva;-). Na posuvnych dverach mam dve diery na "nieco" ale neviem co - spravil som aj foto, ak budete vediet co mi tam chyba dajte mi vediet prosim, dakujem! A dotaz c. 2 - zda sa mi ze lave posuvne dvere po zatvoreni netesnia dobre - daju sa nejak doladit aby ich lepsie pritiahlobpo zatvoreni? Po dazdi najdem vzdy trochu vody aj vnutri a natecie to pri stlpiku, sice nie vela ale tamnvoda nema co robit. Ci mi pomoze nove tesnenie okoko dveri co je asi ale drahe, teda ked som mal japonca nevedeli co za tesnenie dveri pytat smejdi... Dakujem za radu priatelia!

IMG_20170903_134904.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám dveře v elektrice a oboje to mám zaslepeno. Otázka je jestli ty tam ty dveře někdo nedával z jiného auta a tak to odmontoval.

Pokud vím, tak se dveře moc štelovat nedají (možná jen doraz). Mně to trochu dřelo o roh karosérie a tak jsem to se stáhnutým okýnkem hrubou silou na vrchu trochu odehnul, ale to bylo v řádu desetin milimetru což by Ti asi na těsnění moc nepomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad 2, u mě byl problém, že jsem měl v háji takovej plastovej šmejd ve sloupku, do kterýho zajíždí kovovej jazýček na dveřích ... sice mi tam neteklo, ale dveře neseděly, měly vůli a občas se nezavřely ... po výměně se ani nehnou a nestalo se mi ani jednou, že by se nezavřely ... tak na to mrkni, je to kdyžtak součástka za pár (deseti)korun

edit: teď koukám, že ten "jazýček" je zřejmě to, co ti tam chybí, ten doraz ... tak to by pak bylo jasný

Upraveno uživatelem kavol
pořádně jsem si prohlídnul fotku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karamati, dakujem - zalepim to paskou nech to tam nesvieti. Skusim ajbten doraz pozriet, len neviem ci to vyriesi moj problem. Mozno bude musiet dojst na hrubu silu a horny lavy roh trochu stlacim dnu pri zatvorenych dverach a snad to pomoze... Inac dvere su v elektrike v tom mate pravdu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná bych napřed zkontroloval jak dveře celkově lícují (šířky mezer a zda navazují na karoserii). Pokud je opravdu někdo měnil, tak může být problém i jinde (kdoví kde to do auta vtéká a zrovna u sloupku voda vytéká). Zkus auto lokálně polévat vodou jestli najdeš místo, kde to zaručeně nateče dovnitř. Potom podle zjištěné mokré cesty to můžeš řešit cíleněji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobry napad veru! Len si musim na to najst viac casu. Este ma napadlo, zr zhodim tapacir a nalepim nejaky tesniaci igelit na vnutro dveri pod tapacir - zabrani prudeniu vzduchu a mozno aj vode, lebo som tam daval nove nity - syn mi ho nejakym kuzelnym sposobom odtrhol pred letom, tak uvidime... Dam vediet ako som dopadol s pokusmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...