Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D


Weri 605

Recommended Posts

@Espero takze ve zkratce. Radovanek byl uz za nektere sve vyroky napomenut a i potrestan.

vyvolavani hadek? To ze ma nekdo svuj nazor a prosazuje ho se sice ostatnim libit nemusi ale rozhodne to neznamena ze neco vyvolava.. tyto dohady jsou kvuli tomu ze ostatni maji jiny nazor!

to je stejny jako by jsi TY tvrdil, ze nejlepsi barva na auto je cervena a nekdo jiny ze je zelena.

urazky? Ano, neco tu zaznelo co si dvakrat netyka s dobrymi mravy(to co bylo pres caru jsem uz i mazal!) ale ruku na srdce. Tohle urazeni neni jen od nej ale i na nej a ne dvakrat malo!!!

takze takhle bych to videl z meho pohledu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Espero napsal:

Já nesouhlasím s tím, co někteří píšou ohledně zkončení vlákna apod. Radovánek by měl být potrestán za porušování pravidel diskuse na fóru

6. Chovat se slušně
Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné.
7. Nevyvolávat hádky
Zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky se budou bez upozornění mazat. Stejně tak zde není místo pro flame ani politiku. Dotazy na konkrétní osobu řešte zásadně přes SZ (u2u).

Podle mého názoru by měl být potrestán zamezením přístupu na fórum. Ne kvůli jeho názorům, ať si o nich myslí kdo chce co chce, ale kvůli jeho chování a opakovaným urážkám jiných členů fóra. Když jsem se podíval na úvodní stránku, pak k takovému potrestání již v mnoha případech došlo. Jenže mám pocit, že zde mezi administrátory a jeho osobou jsou jakési osobní vazby, kvůli kterým se adminům nechce. Jako u Orwella. "Všechna zvířata jsou si rovna, avšak některá z nich jsou si rovnější než ostatní."

Já nejsem formálním čelenem klubu, takže by mě to mohlo být jedno, ale pro jakýsi pocit obecně platné spravedlnosti to jsem nucen napsat adminům takto natvrdo.
 

Souhlasim 100% nicmene ja nemohu zrovna moc hulakat - v minulosti jsem opakovane mel napomenuti, i BAN. Problem je, ze Radovanek si dava velkeho majzla, aby neprekrocil tu pomyslnou hranici, za kterou uz je BAN. Pohybuje se presne na hrane, cimz samozrejme mnohe vytaci. Pokud by dostal BAN rekneme na mesic uprimne receno POCHYBUJI, ze tady kdokoliv ze zbytku "komunity" bude mit potrebu prihrivat si nekde polivcicku a obhajobou at uz pane Radovankova, ci elektro-eko-terorismu. Byl by klid. Mohu se mylit, ale precejen uz jsem tady skoro 9 let, tak snad nejaky odhad mam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děcka, s váma je prostě legrace. Díky za to. Tak proč si to neužít 😊 Z akce Týden řemesel, techniky a technologií v Karviné, aneb I malé kolo roztočí ta velká, zdrqaví všechny přítomné, přispívající i čitatele, elektrický Pežotista Radovanek a bývalý elektrický Pežotista Milan (možná si ho pamatujete ze srazu v Telči). Pozdějiší elektrický Nissanista Leafista 1.generace, dnes už přes půl roku i 2.generace (1.generaci sedlá manželka). Přidává se i Ivan ze Slovenska, aktuálně oboupohlavní, neboli přijímání pod obojí neboli PHEV - ve stříbrné metalíze nádherný plugin hybrid Fiskars Karma s fotovoltaickým panelem zabudovaným z výroby ve střeše. Aktuálně nabíjející aby nemusel alespoň část cesty do Žiliny poslouchat to otravné vrčení a pociťovat vibrace. Z obyčejné domácí zásuvky na vrátnici školy proudem 14A. Když dorazil, Pežotek i Nissan tak nějak spadly z lopatky. Ne že by záleželo jen na velikosti, ale to auto je oprostě sexy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno, taky se rád zasměju, Fiskars mám sekyrku :), že přitom dělají i sexy auta jsem nevěděl, ale pro mě nee--je to moc nízké, takže na chatu nevyjede...

a na kolik ta sekyrka na kolech jako vyjde? mám odpracovaných přes 43 let a čekám na důchod..., tak, že bych to vzal synovi na splátky jako :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to @Radovanek : Abych nebyl zabanovan, tak ocituji ze vcerejsko:  Jako u Orwella. "Všechna zvířata jsou si rovna, avšak některá z nich jsou si rovnější než ostatní."  a jeste k tomu navic jedno prislovi: Drze celo lepsi nez popluzni dvur!

Pri Vasi drzosti Vam nejak nedoslo pane elektroneco ze byste se MOHL ve svych vyrocich NE kvuli moderatorum, ale kvuli slusnosti trochu krotit a ne se nam vysmivat odnekud z jiste sluzebnich zalezitosti nekde v Karvine??

Z lidi Vaseho typu je asi nejen me lehce na zvraceni a budu Vas - pokud mi humanni moderator neda [misto Vas] ban - vzdycky pranyrovat.

S uctou "petrohead s bolsevickym myslenim"

pesastor 

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem to ale trouba - nebo to byly automatické opravy? Nevím. Ano, je to Fisker (Ivan by mi dal, jaj boha jeho ;)). Díky za opravu.

To pesastor - sám jsi se označil. Ztráta smyslu pro humor je pak jedna z nejhorších nemocí.

Kdyby jsi si tu jistou služební záležitost trochu prohlédl, zjistil by jsi, že jsme tam byli jako dobrovolníci, já si na to vzal dokonce dovolenou, kolegové jsou důchodci. Abychom, za Asociaci elektromobilového průmyslu,  spolu s mojí alma mater, ukázali středoškolákům, co vše lze na technických fakultách univerzity studovat. Mj. elektromobilitu v celé její šíři. Navíc jsme byli v oblasti, známé svojí nejvyšší nezaměstnaností s velkými počty známého etnika, které je velmi těžké přimět ke vzdělávání, natožpak k práci. Jelikož zájem o automobily mají, kluci i holky, je to jedna z mála cest, jak v nich vzbudit druhotně "zájem být u toho". Paradoxně hned vedle je úřad práce, kam etnikum při pondělku směřovalo doslova v zástupech. Vyřizovat si dávky. Jeden přijel klasicky taxíkem. Nebyla jich většina, jak se traduje, ale i tak se člověk diví. A ano, i jim se elektroauta líbila. Protože mají nyní možnost srovnávat v MHD, kterou dojela drtivá většina, letité plynoprdy s elektrikou. A ta se jim prý líbí daleko více. No a nyní se můžeš z lidí našeho typu pozvracet, ale nemyslím si, že by byl důvod. Zítra tam pokračujeme, můžeš se stavit osobně. A prohlédnout si třeba jejich vlastní elektromobil, který má škola od ledna. Jako třešničku na dortu ke spoustě Dacií.

Upraveno uživatelem Radovanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už nevím (a hledat to nebudu) co padlo v tomhle vlákně dřív, jestli ekoterorista, nebo petrolhead…. Ale způsob, jakým zde @Radovanek prezentuje/propaguje elektromobilitu spíše odrazuje.... Potom to zákonitě vyvolává reakce.... Naprosté většině běžných uživatelů (kteří auto vysloveně potřebují) je naprosto šumák, jestli výfuk tahají pod autem, nebo ho mají v nějaké uhelné elektrárně.... To samé platí i pro náklady na výrobu elektřiny/benzínu/nafty.... Prostě potřebují RYCHLE doplnit energii a tradá o dům dál....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vazeny @Radovanek , "dobraci" jsou zrejme splachovaci! Dobraci Vaseho typu budou vlastnimi tely chranit medveda na Vsetinsku - vzdyt do prirody patri a kdyz trha ZATIM jen ovce, tak si jen hraje - a nenechji ho bez dlouhych a slozitych schvalovani picnout!:potlesk 

EDIT

skoda ze jste z OV a ne ze ZL Proc zde nelze bez poruseni pravidel Fora vysvetlit 

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...