Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 407sw


Number_1

Recommended Posts

Zdravim...mam taky problem mam peugeot 407 sw 2008 2.0HDI ked idem niekam parkovat cize spomalim a rychle tocim volantom tak pocut take brrkanie a citit to aj na volante ked tocim pomali tak nic..ked som auto dal na zdvihak tak nic cize bez odporu to ide ticho napriek tomu ze som rychlo tocil..neviete co to moze byt..diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa drzi hladina oleja stale tak isto netece ani nepeni a pocas rychlej jazdy ide v poho vobec nezadrhava len ked spomalim a prudko tocim volantom tak v dfuhej polovici tocenia to zacne brrkat a vybrovat jemne volant

Upraveno uživatelem Number_1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Siesty mesiac 2008... ked je to servo zavzdusnene tak by to nemalo penit a stracat sa kvapalina ako vsetci pisali mne to ani nepeni ani sa nestraca.. moze tam byt uz zla servo kvapalina? Najhorsie je ze ked sme to zdvihli tak to nic nerobi tak sa potom tazko hlada chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne tiež olej nepení a ani sa nestráca. Skrátky pri rýchlom točení volantu to nestihne dotiecť respektíve to môže speniť a nasať trochu vzduchu,mno a je vymalované. Zatial mi vždy pomohlo odvzdušnenie. Tá nádržka je jednoducho malá ,lepšie povedané konštrukčne nedomyslená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pani...takze tie vybracie vraj idu priamo z riadenia a prenasaju sa citit ich aj na tej tlakovej hadici serva..servo nevydava ziadny iny zvuk ani pri vibraciach ani mimo nich..stale si drzi tu istu frekvenciu. Chalanisko mi vravel ze to vypada ako ked nestihaju prepinat ventili(ja sa tomu nerozumiem pisem len co som ztoho pochopil)..vraj to je len taka kozmeticka chyba bo nijak to necitit pri jazde autom iba pri parkovani pri nizkych otackach a rychlejsom vytacani to trochu vibrujd a rezonuje. Znami vraj pozna chalana co precistuje serva nejakym tlakovym pristrojom..vraj ak su ventili zanesene tak to pomoze..no nevm ci skusit abo nie..neviete niekto co take cistenie moze stat? O cene sme sa este nebavili. Chce to najprv vidiet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak precistenie tym pristrojom stoji zhruba do 70 eur..takze som sa objednal na stredu a uvidime..chalan co to robi vravel ze by to mohlo pomoct skusal to..nic nezarucuje je to na mne..ale mal podobne pripady a niekedy to stacilo..tak len tolko..  Sice si tu pisem sam ale neva ked ma niekto podobny problem tak aapon sa tu docita jak som dopadol a bude mudrejsi..ked to nepomoze tak sa nato zatial vyserkam bo ist to ide a trochu kozmetickej vady nevadii a navyse sa mi niekto vysantil na kapote tak musim to poriesit..jaky som nasranyyyy!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...