Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 1.9 TD


jaxvine

Recommended Posts

Zdravím klubáci. Prodám Peugeota 1.9TD 66kw, r.v. 1996, najeto 250 000km, po velkých investicích, byl jsem opravdu fanda. Podvozek má najeto tak 1500 km (silentbloky, čepy, tyčky, tlumiče, Weitec pružiny -50mm/-30mm, geometrie), brzdy cca 3000km (kotouče, destičky, repas třmenů, pasátka, pakny), na motoru za posledních 10 000km udělán repas turba, repas vstřikovacího čerpadla, nový vstřiky, držaky motoru a převodovky, altík, atd. Atd. Atd.). Je to ho opravdu hodně, spoustu dalších věcí, mám od toho štosy faktur, více info po tel. Rozvody dělaný cca před 35 000km když jsem ho koupil. Bohužel má ale i dost much: propadla technická, špatná stahovačka u spolujezdce ( dám k vozu celé druhé dveře v barvě), levý zadní blatník mnou provizorně a neprofesionálně opraven a je přestříknutý černou barvou (k autu jeden pěknej vyřezanej z jinýho auta, měl jsem ho připravenej na opravu), nejde jednotka žhavení, žhavý se vypínačem,no a nějaká ta kosmetika se taky najde. Nacpal jsem do něj dobrých 50 000, technicky krom toho co je sem psal je v opravdum skvělém stavu, neni ani koroze, a startuje na cvrnk i v -25 a i teď po delší době staní chytá jak novej. Idealní pro někoho kdo si ho dodělá a bude mu ještě dobře sloužit, nebo udělá STK a nedostatky nebude řešit, případně je to dárce hodně dobrých orgánů... v případě  zájmu a dohody, mohu nechat udělat STK aby se dalo odjet ;) jinak jsou na autě slušný zimáky.

 

Mám tu k tomu ještě 3 zdravý nárazníky (jeden prodlouženej od Čakoma ;), a nějaký kravinky jako klimakopresor, turbo, původní pružiny atd. Atd atd.))

Jinak si na nic nehraju, na fotkách možná vypadá hůř než jak na tom doopravdy je, udělal jsem 2 fotky když jsem odjížděl, ani jsem nenadal zbylé poklice :D

 

Cena: 13 000 kč

V případě zájmu volejte na tel: 777 160 655, Email: Jakub.vitek2@gmail.com, nebo sem do soukromých zpráv, ale moc sem již nechodím. 

Jinak k prodeji u Ceských Budějovic.

 

Časem dohodím více foto, jsem teď mimo domov...

20170817_065821.jpg

20170817_065809.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...